Maybelline bb base ^3<

Maybelline bb base ^3< E-mail 此主題給朋友

今日係sasa買左...

$99 8 折,有學生證仲有得95折

折實$75.2 好抵呀!!

****更新****

今日終於試左隻bb cream@@

我又覺得唔係太白wo...又唔算好lup,,可能因人而異啦

好方便,,幾合一可以搽少幾樣野

另外想問有無sis用過高跟鞋睫毛液呀?

我之前都想買Maybelline枝bb base嫁..一直都心郁郁~~但係之後又無左件事laaaaaa
不過真係幾抵, 好唔好用呀?

http://img0.photo.qooza.hk/userphoto/0/0/577400/764934/22933818ed6e91cf.jpg

我都岩岩買左...真系ok呀...抵用!

枝睫毛液幾錢???

如果 期待得到結果
 願意因你著魔
 曾受的苦值得恭賀
 我恨我 被動期盼也太傻
 耐心啃苦果 是為著你改變麼

期待畢竟太多 為了等到甚麼
 難道你 能自己自動的改過
 你一再犯錯 承受等的苦楚
 問我等到甚麼

引用:
原帖由 keroppi827 於 2010-8-5 07:47 PM 發表
枝睫毛液幾錢???
$99

枝bb base上左面好白

回覆 2# 的帖子

我仲未用呀-w-

不過係sasa試上手就覺得唔錯@@

唔知會唔會好似Ringo_514咁講搽上面會太白

呢枝bb cream用一豆既size就夠搽全面.
我第1次吱太多 搞到好白=,=
不過遮瑕度對我黎講好足夠
我媽媽都話遮到我既暗瘡印冇左9成xd
我本身黑眼圈吾係好嚴重.
我會印3點好小既bb cream係眼底 都遮到哂lu
好推介!我諗我會買多枝

引用:
原帖由 Ringo_514 於 2010-8-5 07:59 PM 發表
枝bb base上左面好白
5係掛......

說一句 放下了 心媄 更牽掛

回覆 8# 的帖子

咁咪有排用囉

遲幾日試下先

我尋日都買左;) 系手上又吾覺白,旦一上塊面就好白-0-
等我學樓上既sis一粒豆份量先!

引用:
原帖由 KL0VES 於 2010-8-5 09:24 PM 發表
我尋日都買左;) 系手上又吾覺白,旦一上塊面就好白-0-
等我學樓上既sis一粒豆份量先!

一粒豆又推唔曬咁

引用:
原帖由 qutegirl0622 於 2010-8-5 07:09 PM 發表
今日係sasa買左... $99 8 折,有學生證仲有得95折 折實$75.2 好抵呀!!

另外想問有無s ...
呢枝睫毛液我用過
好長好靚,仲好濃密,似mj
不過就唔夠防水防油...會好panda eyes

我本身都白, 但係我都覺得支 bb base搽出黎好白, 不過係死白
結果我用左一次就放左係到

回覆 13# 的帖子

會panda eye 咁我唔買了= =

by the way,有咩其他牌子睫毛液好用嫁

伸延閱讀
 57 1234
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→ 發新話題發佈投票

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。