急...瑪連萊犬.....終於達成願望~型爆呀~

急...瑪連萊犬.....終於達成願望~型爆呀~ E-mail 此主題給朋友

有無師兄知道瑪連萊犬邊道有得賣呀?價錢幾多到呢?小弟好鍾意瑪連萊犬型呀~謝謝解答~~

引用:
原帖由 cc916916cc 於 2010-8-9 10:42 AM 發表
有無師兄知道瑪連萊犬邊道有得賣呀?價錢幾多到呢?小弟好鍾意瑪連萊犬型呀~謝謝解答~~
使唔使急甘嚴重呀  

引用:
原帖由 行雲74 於 2010-8-9 10:51 AM 發表

使唔使急甘嚴重呀  
急呀!小弟好鍾意瑪連萊犬型呀~

有冇想睇。。。。。。

引用:
原帖由 andrewman 於 2010-8-9 12:09 PM 發表
有冇想睇。。。。。。
借用相片,借用相片..

附件

2010-8-9 12:24 PM

2010-8-9 12:26 PM

之前係88個網見到有得領養
如果真係咁鐘意領養都唔怕

請問樓主是否已清楚知道瑪連萊的一切?
你係咪想盡快養返隻工作犬? 定係純粹因為身型外貌?
如果唔知道的話, 就算我知都唔會話你知, 費事你將來後悔又要揾人收留隻狗.

領養退役犬既可能性大些

卒於2009年3月16日

引用:
原帖由 客過 於 2010-8-10 03:25 PM 發表
領養退役犬既可能性大些
邊樹有得領養退役犬??? 香港警方都係o岩o岩先開始用馬連萊無幾耐, 邊得來咁快退役?

好鍾意瑪連萊犬,但又唔知價,又唔知途徑買賣,姐係對品種特性一無所知.....只係因為警犬?好型呀??

老實講我覺得有D唐狗外型仲型

樓主咁快又潛水?!

終於達成願望~型爆呀~

附件

2010-8-12 01:08 PM

上環有一間廢物回收舖養左一隻
日日都鎖o係路邊...(應該冇認錯係瑪連萊

引用:
原帖由 K9ALAN 於 2010-8-12 11:33 AM 發表
樓主咁快又潛水?!
潛水搵佢返來~

引用:
原帖由 NEXTR35 於 2010-8-10 04:01 PM 發表

邊樹有得領養退役犬??? 香港警方都係o岩o岩先開始用馬連萊無幾耐, 邊得來咁快退役?
用咗超過八年喇!

伸延閱讀
 32 123
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→ 發新話題發佈投票

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。