註冊 登入

[其他] 電影片名發問區

本主題由 mhmimi 於 2017-9-26 12:59 PM 加入精華
幫幫手~介紹D戲泥睇睇啦~

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 ok2528 於 2010-8-22 02:43 PM 發表 [url=redirect.php?goto=findpost&pid=262820525&ptid=12899199]
[/url]
我想知有邊幾套係好睇既~最重要係真係好笑同埋有小小喊~感激感激
CLICK??

♥糖果emily                       愛上了阿凡達♥ i sEE y0U

回覆 引用 TOP

想搵兩套片
一套港產恐佈
講一個人係農地收割時
其中一個農作物根度連左個心臟
之後出現嬰孩被殘殺吃掉的事件
第二套是西片
講男主角自少見到四個鬼在身邉陪佢長大
但因為只有他見到而常被人當他自言自語
長大後四隻鬼都必須走
但先要上主角身上完成最後的一個心願
四個鬼的願望一個是見返自己個仔
一個是公開唱國歌
最後一是同男主角kiss
因為四個中主角最唔捨得就係呢個女鬼

回覆 引用 TOP

套3d 三級片...

叫咩名

幾時上

回覆 引用 TOP

【勇者無懼 智者無愚 仁者無敵】

唔記得套戲咩名....

套戲係吳毅將同古天樂做,鬼片黎既,大概講古天樂想要錢應承左做鬼既吳毅將樣樣分一半比佢,跟住古天樂就有好多錢賭錢又贏....但就樣樣分一半比隻鬼.....連老婆都分左一半比隻鬼,最後連佢既生命中既一半都分左....佢有80歲命分一半比佢但隻鬼係要佢中間40年...佢就即刻變左老人,,,,有冇人知係咩名呢?

回覆 引用 TOP

有冇 cult 片推介 ?

前排有 fd 介紹我睇經典 cult 片《山狗》後對呢類片好有興趣,唔知各位有冇呢d 正片介紹呢 ~  

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 chacha1001 於 2010-8-27 01:12 AM 發表 [url=redirect.php?goto=findpost&pid=263384270&ptid=12899199]
[/url]
前排有 fd 介紹我睇經典 cult 片《山狗》後對呢類片好有興趣,唔知各位有冇呢d 正片介紹呢 ~  
打蛇

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 mimichk 於 2010-8-27 01:36 AM 發表

打蛇
好睇,,,,,

Imperfect_Angel fans club member

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 mimichk 於 2010-8-27 01:36 AM 發表

打蛇
乜有套咁既戲?

熱門搜尋: 西裝訂造 韓國女裝 手錶品牌 結婚對戒 免費試用
我試過 在暗中 配合你
我試過 學放鬆 接受你
小火花 擦出了 燒不起
我愛你 未夠深 對不起
[img][/img]

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 aimar11 於 2010-8-27 02:26 AM 發表

乜有套咁既戲?
有.......cult到不得了

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 chacha1001 於 2010-8-27 01:12 AM 發表 [url=redirect.php?goto=findpost&pid=263384270&ptid=12899199]
[/url]
殺出個黎明

回覆 引用 TOP

我有兩個問題,想大家幫幫手

幾年前係明珠台睇過兩套電影.
主角同一個黑人係朋友黎,但係為左救人比人捉左
果陣既背景係有陽光既

第二套係入面講到『忍痛訓練』
個奸角仲話『好想見識你地XX國人既忍痛能力
果陣既背景係一個軍型入面.都係比人捉左

大約係咁.請問大家知唔知咩名?
THXTHX

回覆 引用 TOP

完全諗唔到/0\

有無多d info.?

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。