註冊 登入

[其他] 電影片名發問區

本主題由 mhmimi 於 2017-9-26 12:59 PM 加入精華
UM,忍痛訓練果套點解我咁記得呢
因為果陣係一刀插落佢個肚到架,佢竟然可以唔叫痛

熱門搜尋: 證婚 婚禮 結婚對戒 眼部護理 化妝學校 耳環

回覆 引用 TOP

我發覺>>><<<個網有好多佢播過既戲佢都冇重播
eg聖戰骑士
係yahoo係search唔到架,我搵左好耐先搵到
係講中世紀有樣野玩,係貴族先玩得既
骑住隻馬,左手拎住一條木,撞向人地果到
好好睇架,有人想睇我可以pm

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 kit159357 於 2010-8-27 10:57 PM 發表

我發覺>>>
係yahoo search到架,我搵到

回覆 引用 TOP

關於夢的電影

請問除了inception、盜夢偵探,還有甚麼電影是關於夢的?

中外均可,最好有少少簡介﹗

謝謝﹗~

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 happyfireworks 於 2010-8-28 11:21 AM 發表 [url=redirect.php?goto=findpost&pid=263532798&ptid=12899199]
[/url]
請問除了inception、盜夢偵探,還有甚麼電影是關於夢的?

中外均可,最好有少少簡介﹗

謝謝﹗~
nightmare on elm street

Fly me to the moon, Let me play among the stars.
Let me see what spring is like, On Jupiter and Mars.
In other words, hold my hand.
In other words, baby, kiss me.
In other words, please be true.
In other words, I love you.

回覆 引用 TOP

想問一部戲 細細個係明珠台睇過
主要係講一隻異形深海生物
冇記錯就係一個八爪魚黎既
冇記錯就係成班主角成剩三個係最尾個時去到個島
點知個島冇啦啦有怪聲 佢地嚇左嚇 就完左
大概記得咁多 因為想睇返 唔該哂

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 芥蘭 於 2010-8-28 01:15 PM 發表

大概記得咁多 因為想睇返 唔該哂 ...
極度深寒 deep rising
http://www.youtube.com/watch?v=r8CYpb7zrjs

Steam ID:chengqoo2009
玩Left 4 dead 2可以add我

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 chengqoo2000 於 2010-8-28 02:00 PM 發表

極度深寒 deep rising
http://www.youtube.com/watch?v=r8CYpb7zrjs
應該係 唔該哂

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 芥蘭 於 2010-8-28 01:15 PM 發表

大概記得咁多 因為想睇返 唔該哂 ...
海底二萬浬

熱門搜尋: 美容 香水 beauty

回覆 引用 TOP

我想搵一套賭俠片,但唔記得左叫咩名...
不過好似係入面有一句好出名的說話.
係---->蛇都大過(負)佬,你牙媽都變鬼佬

唔知佢係唔係電影...唔該~~

Uploaded with ImageShack.us

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 fama 於 2010-8-29 08:44 AM 發表

我想搵一套賭俠片,但唔記得左叫咩名...
不過好似係入面有一句好出名的說話.
係---->蛇都大過(負)佬,你牙媽都變鬼佬

唔知佢係唔係電影...唔該~~
就係《賭俠》

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 henry_9305 於 2010-8-29 02:18 PM 發表

就係《賭俠》
唔該你~

Uploaded with ImageShack.us

回覆 引用 TOP

有無D關於狙擊手既電影推介

如題
除左:sniper 1,2,3
       shooter

回覆 引用 TOP

【勇者無懼 智者無愚 仁者無敵】
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。