註冊 登錄
用戶名 密碼

發新話題發佈投票

香港賽馬會 : 網上直播賽馬服務 ( 4月21日起 ) 9月版本

香港賽馬會 : 網上直播賽馬服務 ( 4月21日起 ) 9月版本 E-mail 此主題給朋友

香港賽馬會 : 網上直播賽馬服務 ( 4月21日起 )
http://www.discuss.com.hk/viewthread.php?tid=11973865

9月5日 入去
login 唔到

最終打左多次去
最終知道是 馬會每次試用既人次有限制
比左一次你用 ( 今季無你份

今年唔比你用 ..............都唔通知聲
就算比人試用後 , 都可以問下 " 用戶意見 "
馬會公關 真係 ...............

電話接線生話會轉介比有關部門
最終都接到有關部門回覆

唔好意思 , 今個馬季既試用名單沒有預你有份
希望下次啦 !!

馬會真係 !!! 好野

溫馨提示 : 賺到 !! 剩到 !! 身體好 !!

真係pk

以為實中袋空空,輸錢皆因衰衝動﹗

引用:
原帖由 Everwin 於 2010-9-9 07:25 PM 發表
真係pk
網上直播 , 已並非呢一兩年既發展既事 , 十年前已經可以做到

勞氣一
如果 4月邀請本人去用 ( 其實都是測試下佢地既未來出品 ) , 唔比人再用 , 都可以問下 " 我 " 用後既意見
結果 馬會 沒有做
屋企有電視 , 都開著佢 , 測試下是否暢順

勞氣二
九月初或之前 , 一封信 / 電郵 都沒有提及過 ....... 原來今季 ...... 無我份

勞氣三
九月初 , 打得上去馬會熱線 , 就一定希望有得再用 , 結果唔考慮 比個 login 我

結論 :
你唔使我再 同你測試 " 足球直播服務 "

上年馬會請左我去 ( 兩位 ) 免費廂房 ( 有野食 )
今年開鑼前 , 只寄一封 ....... 教你點 新網上 login 方法 !!!!

溫馨提示 : 賺到 !! 剩到 !! 身體好 !!

引用:
原帖由 tinfucourt 於 2010-9-9 19:38 發表

網上直播 , 已並非呢一兩年既發展既事 , 十年前已經可以做到
讓球亞洲盤夠係啦,佢就睬賭仔都儍,係咁意開d俾你玩,仲唔會開一球,球半之類添

以為實中袋空空,輸錢皆因衰衝動﹗

馬會個radio如果做到無delay都已經唔話得   對佢地真係唔可以要求咁高

整個新login系統都已經麻煩過人

引用:
原帖由 eric1234567 於 2010-9-9 07:40 PM 發表
勞氣一
如果 4月邀請本人去用 ( 其實都是測試下佢地既未來出品 ) , 唔比人再用 , 都可以問下 " 我 " 用後既意見
結果 馬會 沒有做
屋企有電視 , 都開著佢 , 測試下是否暢順

勞氣二
九月初或之前 , 一封信 / 電 ...
一再勞氣 , 是否值得  ?
直播之外 , 還有其它  ?

閒話一句   

馬會好野

<font color="red">桃花塢里桃花庵,桃花庵下桃花仙;
桃花仙人種桃树,又摘桃花換酒钱。
酒醒只在花前坐,酒醉還来花下眠;
<font color="blue">半醒半醉日復日,花落花開年復年。
但願老死花酒间,不願鞠躬車馬前

你係唔係賭細左呢...

呢d咪濕九IT, d錢揼落咸水海攪新login.
不如揼多錢整大server 攪高清播放.

伸延閱讀
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→ 發新話題發佈投票

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。