今朝康體通係咪有問題?

今朝康體通係咪有問題? E-mail 此主題給朋友

今朝8點左右login 康體通, 用自己同女友acct 都login唔到, 話密碼 (生日日期!!) 不正確
走去"提取密碼" 度入身份證number. 又話冇登記

之後返到公司 , 10:00 再試, 冇事, 可以login到

康體通搞乜?

引用:
原帖由 mrtam 於 2010-9-17 10:37 發表
今朝8點左右login 康體通, 用自己同女友acct 都login唔到, 話密碼 (生日日期!!) 不正確

之後返到公司 , 10:00 再試, 冇事, 可以login到
...
乜可以用人地個account既咩???

8-3 (六) 牛池灣 2-4

改了十天的訂場期.

找馬頭圍NDx 校

引用:
原帖由 cckpha 於 2010-9-17 12:15 PM 發表

你唔知咩

引用:
原帖由 cannychan25 於 2010-9-17 15:13 發表

你唔知咩
呢d野都post 出來....

劃公仔都唔洗劃出.....

改了十天的訂場期.

找馬頭圍NDx 校

引用:
原帖由 cckpha 於 2010-9-17 03:38 PM 發表

都唔係咩秘密啦

個個都係精仔 , 叻女.........

引用:
原帖由 cckpha 於 17/9/2010 12:15 發表

係, 個"人地"係我女友,  我用我女友account book 場, 因為通常佢唔OT 可以sure 有時間取場先.  自己個ACCT 用黎book gym course.

我地book左一齊打, 又唔係賣出去收錢,  有乜問題?   

引用:
原帖由 cckpha 於 17/9/2010 15:38 發表

哈, 唔知有乜野唔講得比人知呢 ??

不再多講了.

再講就會有罵戰了.

只是講一個日常成日見的例子:

中午食飯,到某出名快餐店食(當然是不設帶位的那些啦).插針都唔入.
你見到有好多人.但亦見到不少空位.

有人一個人佔一個位.
有人一個人佔二個位.
又有人一個人佔四個位.

又好些人用紙巾佔位.

沒有位座的你,可以點做?
a. 耐心等待.
b. 照坐落去.
c. 移開紙巾坐下.

誰對,誰錯?尺放在那,自己想吧.

改了十天的訂場期.

找馬頭圍NDx 校

引用:
原帖由 mrtam 於 2010-9-17 10:37 AM 發表

...
康體通成日都壞架, login 唔到都唔出奇!!!!

漩渦 鳴人  UZUMAKI NARUTO うずまき ナルト

引用:
原帖由 cckpha 於 17/9/2010 20:30 發表
不再多講了.

再講就會有罵戰了.

只是講一個日常成日見的例子:

中午食飯,到某出名快餐店食(當然是不設帶位的那些啦).插針都唔入.
你見到有好多人.但亦見到不少空位.

有人一個人佔一個位.
有人一個人佔二 ...
ching, 唔好係又插唔係又插,  首先你睇清楚人地講乜先插人啦...
我只係用一個acct 黎book 場,  係自用, 唔係霸場, 冇錢賺, 仲要蝕波錢, 只為有得打波.
每次book 一個場2個鐘,  自己+女友+ 班friend 一齊打波 (唔係公開) 都唔得?!
(我知d friend 難control, 冇 book 兩個場, 係試過一次confirm 多人黎, 先同時2個場2個鐘, 但我同我女友係鐵胆, 所以都係用我地2個acct!)

我負責晨早book 場, 只不過女友可以準時簽場先, 所以我唔用自己acct啫 (唔通我同我女友, 邊一個去簽場都要分得咁清楚?), 洗唔洗咁都黎抽水呀?

(ching , 你個example, 唔可以apply係我度, 我得一千零一個場, 每次起碼有我同我女友, 何來空位? )

引用:
原帖由 honeysock 於 17/9/2010 21:52 發表

康體通成日都壞架, login 唔到都唔出奇!!!!
book 左幾年啦, 入唔到去book 就成日試到

話incorrect password就未試過... 仲要之係冇事

引用:
原帖由 mrtam 於 2010-9-17 11:38 PM 發表

話incorrect password就未試過... 仲要之係冇事
我成日都朝早7點login, 即彈話無場, 再入去仲有場,
好多時第一次入即彈!! 無計!!!

不過連login 都入唔到就少見d !!!!

漩渦 鳴人  UZUMAKI NARUTO うずまき ナルト

康體通成日都有問題, 見怪不怪!!!

引用:
原帖由 mrtam 於 2010-9-17 11:38 PM 發表

話incorrect password就未試過... 仲要之後係冇事
是否咁早烏下烏下Caps Lock了唔察覺?

引用:
原帖由 arwing22 於 2010-9-18 03:11 AM 發表
是否咁早烏下烏下Caps Lock了唔察覺?
都有呢個可能......

伸延閱讀
 19 12
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→ 發新話題發佈投票

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。