**女人我最大介紹既lancome 粉底液***

**女人我最大介紹既lancome 粉底液*** E-mail 此主題給朋友

女人我最大介紹左:
http://www.youtube.com/watch?v=RuYLN5PECsU&feature=related

(03:51 )

好似好吸引咁樣..好想試..
唔知香港有冇得賣
同埋有冇SIS用過..

應該都唔平

好似話加左AURA ?? 好想試呀~~

http://www.lancome-usa.com/makeup/foundations/teint-miracle.aspx

喱隻牌子係幾貴.
我覺得~~~

mama 地...   大把product quality 高過和便宜過lancome,

很久已沒興趣買lancome...          貴到死, 質素又一般....

hk有得賣...但唔知幾錢
講到好似好勁咁! 有冇sis試過 好唔好用呀?

引用:
原帖由 mo-lui 於 2010-9-23 09:58 AM 發表
mama 地...   大把product quality 高過和便宜過lancome,

很久已沒興趣買lancome...          貴到死, 質素又一般....
我想知大約幾多錢到..佢講到好似好勁咁..

我未用過lancome d野~

引用:
原帖由 理奈 於 2010-9-23 04:44 PM 發表

我想知大約幾多錢到..佢講到好似好勁咁..

我未用過lancome d野~
$300

Lancome叫做法國牌子
叫價可能要4字頭

怪你過份著迷

$300咁抵?試下都冇壞∼

上次LANCOME個MUA幫我試過上面, 我覺得唔好用呀,
好焗 都幾厚
可能冬天會好0的掛..

燒著左!
但係咪堅好用o架...

引用:
原帖由 Stefanie^-^ 於 2010-9-23 07:35 PM 發表
燒著左!
但係咪堅好用o架...
我都想知~~好似有sis系專櫃試過?

我都比佢燒著左@@

真係好似好好咁喎~~

LANCOME=LOREAL 同一間化妝品公司,大家的產品生產過程吾會有好大分別

LANCOME係收貴D(在廣告同包裝同品牌經營上),LOREAL係平民牌,

所以吾好信係有好多分別LOR

比較厚

Come as you are, be who you are!

我之前用過呢隻牌子o既粉底液同粉餅
都冇佢講得咁好用.......

伸延閱讀
 17 12
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→ 發新話題發佈投票

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。