澳門自助晚餐一問

澳門自助晚餐一問 E-mail 此主題給朋友

請問澳門除旅遊塔食自助餐外(因之前已去過),各位仲有邊間可推介下俾小弟呢?如可附帶告知大概價錢更好,忘記同大家講係晚餐

金沙888.....我覺得ok....幾多選擇下....環境都唔錯~
自助午餐算好抵食....約$120/位.....~
記得年頭去過...重有3位送1位優惠(好似有優惠券派)....而家唔知有無~....

引用:
原帖由 聰明人一個 於 2010-10-6 06:25 AM 發表
金沙888.....我覺得ok....幾多選擇下....環境都唔錯~
自助午餐算好抵食....約$120/位.....~
記得年頭去過...重有3位送1位優惠(好似有優惠券派)....而家唔知有無~....
金沙888係個名定係$888?如果$888太貴啦
請問我同女朋友夜晚食仲有咩介紹呢?

引用:
原帖由 236446 於 2010-10-6 08:40 AM 發表

金沙888係個名定係$888?如果$888太貴啦
請問我同女朋友夜晚食仲有咩介紹呢?
http://www.sands.com.mo/tch/din_res_888.asp
係金沙賭場入面既888美食天地......

$288/位    新葡京都係$238/位

引用:
原帖由 benny456 於 2010-10-6 09:42 AM 發表
自助晚餐的話.....響南X旅行社買....hk$220 only .....

自助山係咪好d?
引用:
原帖由 benny456 於 2010-10-6 09:42 AM 發表

進教之佑,為我等祈。

金沙同新葡京都有食過

金沙﹕
- 食物
種類少D ,沙律好新鮮,沙律醋都有好幾款(本人是沙律怪)
甜品、熱葷一般(不過羊排唔掂)
- 環境
開放式的,有圍欄圍起,有點像food court 的感覺
可能隔離係內地旅行團的餐廳,食飯時間會好嘈,而且圍欄外會有好多人排隊望住你食野

新葡京﹕
- 食物
款式多,尤其係海鮮,味道一般,而且食物感覺較金沙粗
可能甜品唔啱我口味,覺得幾難食
- 環境
幾大,如果坐得遠就慘d, 出得幾次就會唔想行出去
而且有時間限制,所以人人都好似好趕咁,拎野食時好似要搶咁

新葡京-自助山超正A~都係250幾左右~~

樓主呀,如果你想同女朋友慢慢嘆呢?我就推你去永利果間餐廳食自助餐,晚上228一位加10%服務費。環境舒服,有無限時間,晚上6點食到10點都得,食物都唔錯。不過如果你食得既話,就可以去新葡京-自助山,距就比較多種類,不過就比較多人,又限時兩個鐘。睇你想要D咩啦

有冇長腳蟹食????

當然有啦,BABY

如果想環境好小小,D野食又好小小(我女朋友食野OK挑剔),最好又有長腳蟹食,又有咩好介紹呢??聽朝就去澳門啦...........

金龍酒店...我覺得幾好

live your life

咁請問永利果間有什麼食物?
引用:
原帖由 pjj138222608 於 2010-10-6 04:16 PM 發表
樓主呀,如果你想同女朋友慢慢嘆呢?我就推你去永利果間餐廳食自助餐,晚上228一位加10%服務費。環境舒服,有無限時間,晚上6點食到10點都得,食物都唔錯。不過如果你食得既話,就可以去新葡京-自助山,距就比較多種 ...

進教之佑,為我等祈。

伸延閱讀
 19 12
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→ 發新話題發佈投票

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。