九巴首部E200到港(轉至巴士新聞,HK bus studio)

九巴首部E200到港(轉至巴士新聞,HK bus studio) E-mail 此主題給朋友

我覺很九巴標誌大太

現九巴購入單層種類  ASC

AVC

ASCU

ASB

巴士新聞:
http://sites.google.com/site/samuelsbus/press-release
hk bus studio
http://www.hkbstudio.lwsdc.info/index.html

引用:
原帖由 閃電霖 於 2010-10-19 19:05 發表
ASCU

ASB
樓主你偷相架?!

引用:
原帖由 Alex01 於 19-10-2010 19:44 發表

樓主你偷相架?!
人地有打「轉」字,唔算偷既……

有冇問人架
無就建議你刪文

Gw6027 PC2625 PV8048 HR881 NX6979 GN4081 GN6700 NV5818

引用:
原帖由 raye_1796453 於 2010-10-19 07:52 PM 發表

人地有打「轉」字,唔算偷既……
不問自取,是為賊也,如果經同意轉貼先唔算偷。

有冇同意都唔緊要啦! 如果物主唔同意, 佢檢舉起黎至算啦.

言歸正傳: 用金色, 好唔掂......

個logo搞到部e200好似小咗and短咗

架E200係唔係真係有能力上山?

引用:
原帖由 eh4323 於 19-10-2010 21:13 發表

不問自取,是為賊也,如果經同意轉貼先唔算偷。
其實我都覺得個版規有d問題……加個「轉」字就可以盜取人地既相

版規應該修定,要經相片擁有者同意下先可以發佈,而且要加上轉貼來源,以便版主追查

引用:
原帖由 raye_1796453 於 2010-10-19 10:48 PM 發表

其實我都覺得個版規有d問題……加個「轉」字就可以盜取人地既相

版規應該修定,要經相片擁有者同意下先可以發佈,而且要加上轉貼來源,以便版主追查
反而覺得若果相片擁有者自己發佈批相上網, 其他人只要清楚引用來源已經可以啦

引用:
原帖由 raye_1796453 於 2010-10-19 10:48 PM 發表

又咁講,
轉貼已經標明到張相唔係原作者作品,
又真係唔可以斷定為偷
不過我同意加上轉貼來源

當然,
如果張相係人地影而又有意地加個人簽名等字眼令人誤會,
就可以視之為偷

E200 darts will replace Mitsubishi and those AA(except 2nd hand AA)?

ASB 行14S   不知2波夠力嗎?

(合)上帝聽禱告,告別苦惱,
(人說)今我無言地感激。
(天使說)祂看靈魂極寶貴。
(人說)聽侯神為我指引。
(天使說)縱軟弱,(人說)祂擁抱!
(天使說)靠著神,(人說)總跨勝!
(人說)上帝恩典藉教一生也願宣告!祂聽禱告。
(人說)上帝恩典藉教蒼生也願宣告!祂聽禱告。

引用:
原帖由 roypun 於 2010-10-19 09:59 PM 發表
架E200係唔係真係有能力上山?
以我坐港鐵 E200, 完全無問題, 不過仲要睇九巴點 set 批車
不過有一樣野可以肯定, 就係一定舒服過 K230UB 好多

一個膠力特強既巴膠
AV86 GH418 - AV109 GL7586
ATR59 HX8945 - ATE238 ME9327 - ATE239 ME9378
AVBWU290 RK6786

對第一張相果架有興趣

伸延閱讀
 17 12
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→ 發新話題發佈投票

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。