少女時代Hoot MV出來了 [版主按 : 所有少女時代新專輯事宜 請集中於此帖討論 ]

小道,笑左
明天韓國時間12點少女時代HOOT故事版MV將公開

不過我唔希望好似rdr個story ver.咁,
如果係咁,不如唔好整...

♥GIRLS' GENERATION♥
♥Jessica.Hyoyeon.Sunny.Tiffany.Taeyeon.Sooyoung.Yuri.Seohyun.Yoona♥

引用:
原帖由 FU_XDXD 於 2010-10-28 10:40 PM 發表

可能個個唔係希大黎
岩岩係百度睇到有人轉貼NEWS話原來係長腿黎!
其實我都覺得似秀英...
唔知我d直覺岩唔岩-v-

係始源呀!!!暈了~~~
可惜冇同少女對戲既場面/_\
有冇搞錯呀...DQ得果半句唱......真係豈有此理!!!
好鬼鍾意秀英同yuri個造型呀~~~~!!!!!!!!第2種feel!
fany個髮型有少少接受到..不過仲係不太喜~_~
sica有段小solo舞..真係估佢唔到xdddd
唉 唔該d歌詞分得平均d啦...成日咁對DQ...!!!!!!!!!
唱得少都算..仲要得咁少鏡頭..........想點!!!

♥少女時代 ♥Tiffany ♥

引用:
原帖由 加油小小瑜kary 於 2010-10-28 11:01 PM 發表
個mv個劇情好似可有可無甘
好鐘意trouble>shoot>hoot呢段丫
隻舞都唔錯
比佢地射死左
唔知今次呢隻舞可唔可以帶起另一個熱潮呢
ps. 徐賢mv入邊2個look都好靚
戴白色帽仲有d似宣美tim
...
估唔到有人同我睇法一樣  
我都覺得今集賢今次白帽既造型好靚好cute,仲有D似宣美 

至於係秀英定希澈可能要到第二彈MV先知 
雖然我既直覺,覺得幾似希大 
引用:
原帖由 朋友朋友 於 2010-10-28 08:12 PM 發表
是拉弓舞嗎...~迷之聲~mv拍得和某團有點像...~又是懷舊特務..~連像太空倉的背景都很像~
mv真係完全唔似wo....
你話造型有D似都話姐(其實懷舊look可以有咩大變化??)
引用:
原帖由 ∩×笨蛋`★ 於 2010-10-28 11:41 PM 發表
係始源呀!!!
有冇搞錯呀...DQ得果半句唱......真係豈有此理!!!
好鬼鍾意秀英同yuri個造型呀~~~~!!!!!!!!第2種feel!
fany個髮型有少少接受到..不過仲係不太喜~_~
sica有段小solo舞 ...
其實唔洗咁激動既... 
一首其實好難話平分到,除非首歌冇高潮位,主副不斷循環吧 

睇番之前D主打歌,都係有幾位寧舍少solo段,始終9個好難平分 
其實今次已經冇將重點放係抽同Sica兩大主唱度,歌方面已經算比以往平均了點 
唔好講到SM刻意咁...

果個黑衣人好明顯係秀英la
果個黑衣人又高隻腳又禁幼,又著絲襪又著高跟鞋,點會係希澈呀

引用:
原帖由 ilchm 於 2010-10-28 11:41 PM 發表
其實唔洗咁激動既...
一首其實好難話平分到,除非首歌冇高潮位,主副不斷循環吧

睇番之前D主打歌,都係有幾位寧舍少solo段,始終9個好難平分
其實今次已經冇將重點放係抽同Sica兩大主唱度,歌方面已經算比以往平均了點
唔好講到SM刻意咁...
係...其他8只都平均了..唯獨DQ...
我驚佢會心淡...~_~...

引用:
原帖由 ∩×笨蛋`★ 於 2010-10-29 12:29 AM 發表

係...其他8只都平均了..唯獨DQ...
我驚佢會心淡...~_~...
其實冇野好驚
唔好當DQ仲細,唔識諗...
其實少時都講過話對呢D野睇淡曬
做好自己本份就行了,少兩三句亦並唔代責關注度,solo既時段少好多
DQ依然係少時solo dance既首選

老實說,雖然唯飯既行為令大家多關心DQ
不過別忘了8隻的感情,也別忘他們這三年跟練習生時期經歷左好多
佢點會因為呢D小事介懷呢,別小看她吧...
亦都相信下,唱少一兩句其實差好多,對於膚淺顏飯,是不懂欣賞就不懂所賞..
對於一個懂欣賞既人來說,少一兩句亦不會因而看不到DQ的魅力

例不如擔心佢地CB既狀態吧...睇之前既function,睇落佢地好支力咁

引用:
原帖由 ∩×笨蛋`★ 於 2010-10-28 11:41 PM 發表
係始源呀!!!暈了~~~
好鬼鍾意秀英同yuri個造型呀~~~~!!!!!!!!第2種fee ...
有DQ飯 .. 握手
雖然得果少少 .. 但DQ SOLO果幾秒靚到呢 -v-

成個MV最滿意都係秀英 .. 最突出係佢 ..
其次係YOOYU .. 2妞超可愛 030
但帕妮同西卡今次有機會站的好前 .. 好開心 030

BoA x SNSD x T-ara x GD x HyunA x Girl's Day x A Pink x Sister x KARA x f(x) x 2NE1 x SPICA x Crayon Pop x AOA x Mighty Mouth

真系無得頂!!!~~~
超正啊  真系正到無野可以形容   
之前齋睇相就覺得今次D LOOK麻麻     
但系睇MV完全唔同曬 個個都好殘眼   對今次MV滿分

好想買只有MV既碟啊

拉弓舞好強阿..
搞到我想學
同埋好想入去開頭個3部lift

XXXX

秀英今次造型令爆 老小都係
反而泰妍同fany就冇以前咁搶眼 我覺得
允兒就經常都係唱得少但係企正中間
係鄧孝淵可惜
的確係分得平均哂 但唯獨孝淵又係咁少鏡頭
擺明刻意啦... 你話歌詞都唔緊要啦
起碼都比多幾秒鏡頭呀 依家我諗得5,6秒左右
仲要首首都係咁
其實依家個個都有試過有個人活動
但係孝淵就好似冇咩聽過有咁
其實放佢去綜藝都有應該得ga喎

引用:
原帖由 ilchm 於 2010-10-29 12:44 AM 發表

其實冇野好驚
唔好當DQ仲細,唔識諗...
其實少時都講過話對呢D野睇淡曬
做好自己本份就行了,少兩三句亦並唔代責關注度,solo既時段少好多
DQ依然係少時solo dance既首選

老實說,雖然唯飯既行為令大家多關心 ...
話就咁話...但人始終係人..小小唔開心都合情合理...
或者DQ性格開朗樂觀..平時睇唔出...又可能佢擺係心到冇講出黎..
就算佢真係唔mind...唔通就由得sm咁樣對佢咩...唔通就可以一直咁少shotT_T...
有時真係覺得...1個跳舞咁叻既人..擺係少時好似用錯左地方..
不過唔入都入左..點解唔好好咁樣對佢...1個人才!!!
而且公認為少時最搞笑果個竟然得咁少綜藝接...無言...
唱得少都算 點都比返人地d鏡頭啦! 9個佔少時既份量係相等~!
就算唔相等..都只求多返d姐~_~...滿足下d飯既要求ma!

趕快下載來看!之復古造型怎樣!

引用:
原帖由 悠樹 於 2010-10-29 12:53 AM 發表

有DQ飯 .. 握手
雖然得果少少 .. 但DQ SOLO果幾秒靚到呢 -v-

成個MV最滿意都係秀英 .. 最突出係佢 ..
其次係YOOYU .. 2妞超可愛 030
但帕妮同西卡今次有機會站的好前 .. 好開心 030
YOONA真係好靚...

話說FANY變左金毛後, 快鏡一望個陣成日會撈亂佢同JESSI,
而家女王唔夠突出啦/__\ 之前金毛頭夠易認, 而家俾FANY搶左鏡哈哈

MV超正, 不斷loop, loop, loop ......
期待  CB Live Stage!!

這首歌必定大發!

現在是少女時代! Fighting!!

伸延閱讀
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→ 發新話題發佈投票

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。