我食得半隻已經好飽, 個鬼婆點食得晒架? 仲要追加?! (已加店名)

我食得半隻已經好飽, 個鬼婆點食得晒架? 仲要追加?! (已加店名) E-mail 此主題給朋友

隻嘢起碼9吋長, 我食得一半已感覺好飽
但係我對面個鬼婆9秒9隊晒成隻, 再追加一大杯薯條, 又係若無其事咁隊晒 (佢瘦過又細粒過我)

莫非我貪心, 乜都加?

當然要加茄汁同英芥, 再加粟米沙律, 墨西哥辣椒, 紅洋葱粒, 酸瓜醬, 同埋黑水欖, 份量就好似多jor半條腸咁...

actually is all you can add topping

tea time price $24

再飲埋個洋葱湯, 差啲爆胃 下次都係食完一樣先再叫另一樣

地址, 店名: 北角健威坊BIG BITE

永遠懷念貓貓 20110112
在茂密鼻毛叢內, 正醞釀著龍眼般大的鼻屎球.灰塵,鼻涕,分泌物混合後得出嘅係既具黏性,且彈力豐富更而韌性驚人嘅結晶体.量你費盡九牛二虎之力跟它埋身肉博,它頑強的鬥志始終令你未能動它分毫.對你的無能它彷彿在鄙視地恥笑

肯定好好味!  

如果係我既話兩隻加多杯熱啡就應該夠飽嘞!  

引用:
原帖由 newcome 於 23-11-2010 15:22 發表
但係我對面個鬼婆9秒9隊晒成隻, 再追加一大杯薯條, 又係若無其事咁隊晒 (佢瘦過又細粒過我)
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash2/hs604.ash2/155604_10150313 ...
第2.......

大貓食三隻都可能若無其事喎

'   ^ ^          ^-^  zzzzz  
(=^-^=)   (=~.~=)         
  (~)(~)      (~)(~)

禾加茄汁同芥辣就得啦

你靜靜 忍著 緊緊把昨天在拳心握著
而回憶越是甜 就是 越傷人了
這世界 笑了 於是你合群的一起笑了
當生存是規則 不是 你的選擇

引用:
原帖由 明月何時有 於 2010-11-23 15:33 發表
肯定好好味!  

如果係我既話兩隻加多杯熱啡就應該夠飽嘞!  

唔係啩 小林津咩?

在茂密鼻毛叢內, 正醞釀著龍眼般大的鼻屎球.灰塵,鼻涕,分泌物混合後得出嘅係既具黏性,且彈力豐富更而韌性驚人嘅結晶体.量你費盡九牛二虎之力跟它埋身肉博,它頑強的鬥志始終令你未能動它分毫.對你的無能它彷彿在鄙視地恥笑

引用:
原帖由 1314wait4u 於 2010-11-23 15:40 發表
大貓食三隻都可能若無其事喎
食嗰陣就可能冇事...

引用:
原帖由 newcome 於 2010-11-23 03:41 PM 發表

唔係啩 小林津咩?
包身應該會較乾同埋韌韌地,齋啃就難D,

但係有杯咖啡邊飲邊食就絕對easy啅啦!

見到都想食. 正!!
引用:
原帖由 newcome 於 23-11-2010 03:22 PM 發表
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash2/hs604.ash2/155604_10150313 ...

唔要水欖~~應該好好味

卒於2009年3月16日

間野係邊度黎嫁??? 隻狗好吸引呀

湯種包就正
M條咩腸離嫁~?

很吸引阿...2 個人食應該剛剛好

引用:
原帖由 客過 於 2010-11-23 16:50 發表
唔要水欖~~應該好好味
鹹香啲喎

引用:
原帖由 梓藍 於 2010-11-23 16:56 發表
間野係邊度黎嫁??? 隻狗好吸引呀
都係嗰間, 北角

伸延閱讀
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→ 發新話題發佈投票

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。