[轉貼] 號外~ 維基解碼揭美國 UFO 隱藏的秘密~

號外~ 維基解碼揭美國 UFO 隱藏的秘密~ E-mail 此主題給朋友

Breaking News: Wikileaks to release UFO documents from US diplomatic cables
http://news.exopoliticsinstitute.org/?p=705

小弟才疏學淺, 有無巴打 and 薛士打可以講下係咩事~~

是 除時登的機會都無!!

其實維基解密爆咁多野 ! 我都疑惑會唔會連ufo資料都有得爆 , 但結果都冇任何關於ufo震撼資料 !
樓主呢篇野都只係話發現不明飛行物體 , 呢啲資料英國重多啦 ! 所以唔會有人有興趣 !
但如果維基解密係爆例如美國已經有外星人在地球居住仲一齊研究科學 , 可用星門去遙遠星球 ,
甚至就算唔講外星人講神秘集團或大家族真正控制美國經濟和政治咁就真係震撼過震撼呀 !!
其實是否根本冇什麼外星人神秘家族大集團 ? 定係保密程度比維基解密資料重要嚴密好多倍 ?!
所以即使再利害黑客都查唔倒呢啲資料 ?!

回覆 5# 的帖子

如果係咁,美國多年來努力建立的誠信就跟破產無異,甚至影響宗教教徒等等,打仗都似。

Usss
太空戰船

CLOVERFIELD  2008 . 1 . 18

引用:
原帖由 supremeabc 於 2010-12-4 07:01 PM 發表
其實維基解密爆咁多野 ! 我都疑惑會唔會連ufo資料都有得爆 , 但結果都冇任何關於ufo震撼資料 !
樓主呢篇野都只係話發現不明飛行物體 , 呢啲資料英國重多啦 ! 所以唔會有人有興趣 !
但如果維基解密係爆例如美 ...
首要條件係有冇勇敢的二五仔肯放料
我相信應該有, 而且都幾震憾, 唔係唔會有成每秒一百億次攻擊(Hack), 而家仲要不停封殺緊
我覺得佢解密係有順序, 唔係亂放, 每日只放一少批, 係因為有五大報既記者審查過先出街, 而且d人要日日keep住睇, 唔會咁易遺忘
唔似之前歐洲幾個國家一下子放晒大量ufo檔案出黎, 跟住衰到每查一份要收錢

另外中譯文(以英文原文為準):
http://www.chinareviewnews.com

問:你是否收到過有關UFO或外星人的保密文件?
答:許多人給我們發來電子郵件,內容與UFO有關,或是宣稱自己反對基督。但是,這些材料未能滿足我們的兩大發布原則:文件並非與個人有關;必須是原始文件。但值得一提的是,一些尚未發布的保密文件確實提到了UFO。

引用:
原帖由 JIMillim 於 2010-12-5 12:02 AM 發表
另外中譯文(以英文原文為準):
http://www.chinareviewnews.com/d ... 9_1_1204112159.html

問:你是否收到過有關UFO或外星人的保密文件?
答:許多人給我們發來電子郵件,內容與UFO有關,或是宣稱自己反對基督 ...
WoW!!果然有料到

delete

.

sorry ar sorry ar sorry ar sorry ar sorry ar

ufo資料係屬於絕密等級,只有極少人有資格接觸,連總統都無資格過問。

回覆 13# 的帖子

總統就有豬腳睇同知, 不過因為牽連太大, 宗教, 歷史, 文化, 道德, 智識, 人類都可能要改寫, 單單宗教已可令有宗教信仰既人全面崩潰. 風險比核彈更大呀.

引用:
原帖由 愛國人 於 2010-12-5 04:38 AM 發表
總統就有豬腳睇同知, 不過因為牽連太大, 宗教, 歷史, 文化, 道德, 智識, 人類都可能要改寫, 單單宗教已可令有宗教信仰既人全面崩潰. 風險比核彈更大呀.
對宗教唔會有影響, 所有宗教都會話外星人都係神造出黎

伸延閱讀
 40 123
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→ 發新話題發佈投票

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。