註冊 登錄
用戶名 密碼

發新話題發佈投票

[Rolex] Rolex 16660

Rolex 16660 E-mail 此主題給朋友

有冇師兄有研究?
近排留意緊,,有冇咩可以分享下?

Hi, 我曾經寫過一篇關於 666 的文章, 放在精華區內
http://www.discuss.com.hk/viewthread.php?tid=12755860
希望 C-hing 你也可以分享一下你對 666 的心得...

引用:
原帖由 albertmctam 於 2010-12-11 04:28 AM 發表
Hi, 我曾經寫過一篇關於 666 的文章, 放在精華區內
http://www.discuss.com.hk/viewthread.php?tid=12755860
希望 C-hing 你也可以分享一下你對 666 的心得...
多謝你,等我花心機咀嚼下先,,,有咩再問你
我岩岩先留意,咩都唔識呀

好奇一問:點解揀666呢?

引用:
原帖由 albertmctam 於 2010-12-11 05:09 PM 發表
好奇一問:點解揀666呢?

我對Sea Dweller情有獨鍾,而想搵一隻同自己一樣大嘅錶....所以咪
不過應該好難~!

引用:
原帖由 NBer 於 2010-12-12 12:10 AM 發表

我對Sea Dweller情有獨鍾,而想搵一隻同自己一樣大嘅錶....所以咪
不過應該好難~!
好難咩?
要二手既…成地都係,年份遠(T25)至近(Z)都充斥於市場。
NOS想買(唔駛搵)都唔見得有幾難,只要肯付出4萬中至尾,點會搵唔到啊!?

666   4萬中至尾?
can you tell me where...thank you very much

樓主要的是 16660,非 16600。囧

請問邊度會有new old stock? 我想找行貨的NOS...可以Pm我嗎?我找了一段時間,只見水貨,仲要四到尾...

P. S. I am looking for 16600

引用:
原帖由 albertmctam 於 2010-12-12 01:37 AM 發表

哈哈,,,,好難搞~!

光面的 666 四萬尾五萬頭有紙咁上下啦。啞面就唔得了。不過,俾得起買 666 啞面靚仔有紙,不如升呢要 1665 了。

去到1665又另外一個世界lu~~

引用:
原帖由 albertmctam 於 2010-12-12 01:44 AM 發表
光面的 666 四萬尾五萬頭有紙咁上下啦。啞面就唔得了。不過,俾得起買 666 啞面靚仔有紙,不如升呢要 1665 了。

我87年出世,搵到同年份係咪好有難度?

當然1665更好,我中意波膠鏡多d添,,,不過,,真係又去到另一個level

引用:
原帖由 8680 於 2010-12-12 01:27 AM 發表
666   4萬中至尾?
can you tell me where...thank you very much
引用:
原帖由 albertmctam 於 2010-12-12 01:37 AM 發表

手快過眼!
冇事發生…

伸延閱讀
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→ 發新話題發佈投票

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。