註冊 登錄
用戶名 密碼

發新話題發佈投票

[原創] 今日去完Red Mr後感.....(有相)

我主要唱方大同,老蕭。咁我覺得個價緹都ok ga。

有Bo Peep Bo Peep@_@ d韓文歌新唔新 半年前既歌有冇??

樓主有冇唱英文歌

引用:
原帖由 牙GU 於 2011-1-21 02:27 AM 發表
樓主唱你瞞我瞞喎~
我都去過Red MR,年頭去
尖沙咀果間
竟然唔駛Book定房,同埋冇人排隊
可能係岩岩開張冇人知
我覺得好過Neway,原因就係有我鍾意既歌手D歌
係呀....都幾耐無唱過.....

ha....睇黎開始真係唔洗book walk in都有房....
希望會再減下價la.....
引用:
原帖由 smalllllll 於 2011-1-21 03:57 PM 發表
佢有齊JAYJAY D歌....我好難唔去喎
實數唔記得....不過Jay真係有1X頁以上....
今次唱左牛仔很忙、說了再見、最長的電影、說好的幸福呢、稻香、七里香 only...費事同一歌手唱太多
引用:
原帖由 陳鯔鰡 於 2011-1-21 06:29 PM 發表
樓主,我上次去方大同有2版半,而加有冇多到呀??
應該就無加la....一入房....第一時間就係睇方大同....即時失望

順口問問,樓主知5知有無Westlife?

引用:
原帖由 eatingking2 於 2011-1-21 07:12 PM 發表
支mic收音ok嗎??
要自己響screen教到岩心水囉....預設感覺上幾大echo下....
收音....唔知係咪錯覺.....響細緻上....好似係比new記好dd....
引用:
原帖由 陳鯔鰡 於 2011-1-21 07:28 PM 發表
我主要唱方大同,老蕭。咁我覺得個價緹都ok ga。
我都係為左佢地先去red mr
引用:
原帖由 thomas1898 於 2011-1-21 09:12 PM 發表
有Bo Peep Bo Peep@_@ d韓文歌新唔新 半年前既歌有冇??
真係....唔知=___=....韓文其實淨係點左Bo Peep Bo Peep......主要係玩野點黎high下
另外想搵少女時代首Gee....竟然無...super junior都係sorry sorry果d囉...不過無唱.....
引用:
原帖由 kazaf761 於 2011-1-21 09:40 PM 發表
樓主有冇唱英文歌
幾首囉唔多....有唱Wannabe....It's My Life囉....不過主要都係唱國語...
另外唔知點解....搵過下好似唔見Maroon 5= =(唔肯定....)
引用:
原帖由 edwinhung91112 於 2011-1-21 09:57 PM 發表
順口問問,樓主知5知有無Westlife?
真係無留意.....要等其他去過既答你....

題外.....我覺得個手寫功能.....搵中文ok.....不過搵英文同日文....我覺得唔多掂....

樓上有位講冇hebe..因為華研都係neway獨家
by the way...都聽過其他人係Red Mr.可能仲差過CEO...但佢收得仲貴過CEO////係我黎講音響OK梗要
同埋...NEWAY的野食真心講幾OK..睇黎Red Mr.都麻麻咁啵

好貴呀我呢D學生妹真係唔捨得啦><
唔知靜茹/燕姿多唔多呢?

我都去過red mr,d隔音真係唔係咁好,我都聽到隔離房唱歌,仲有d歌又唔齊,咁o既價錢唔值呀~

LUNCH K 都要 百幾

確實貴了些少

堅持到底就是勝利 !!!!

「 In the short run, the market is a voting machine. In the long run, It's a weighing machine. 」

引用:
原帖由 聰明人一個 於 2011-1-20 11:36 PM 發表
時間:20/1(星期四), 2:15pm (happy hour時段)
地點:銅鑼灣皇X堡 Red Mr....
人數:2
價錢:$109+1/person (包兩杯無酒精飲品+一籃爆穀), + $30/person (有一set日本定食).....

感想:第一次黎red mr....之前 ...
P.S 方大同"我們能不能" & "歌手與模特兒"都沒有拍MV, 是一定無得唱的!

引用:
原帖由 wewa1001 於 2011-1-22 10:29 AM 發表

P.S 方大同"我們能不能" & "歌手與模特兒"都沒有拍MV, 是一定無得唱的!
整個live版/演唱會版都好ar ....

引用:
原帖由 bair87 於 2011-1-21 10:47 PM 發表
樓上有位講冇hebe..因為華研都係neway獨家
by the way...都聽過其他人係Red Mr.可能仲差過CEO...但佢收得仲貴過CEO////係我黎講音響OK梗要
同埋...NEWAY的野食真心講幾OK..睇黎Red Mr.都麻麻咁啵
唔係呀, 有HEBE, 不過我搵左好耐先搵到咁解...
華研既新歌都有呀, 唔係NEWAY獨家

甘貴    去NEWAY算

伸延閱讀
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→ 發新話題發佈投票

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。