各位行左Zara 既姐妹店 Stradivarius未呀?? :)

各位行左Zara 既姐妹店 Stradivarius未呀?? :) E-mail 此主題給朋友

呢排好中意係zara d 姐妹店買衫,
d style 好正好rustic, vintage,
其實最大原因都係減價減到旺中花園街都買唔到(咁既design 同quality):p
其實zara既sis有bershka, stradivarius, pull & bear, Massimo Dutti etc.

間間既target customer都唔同,
hk有既只係以上果幾間,
stradivarius 既target係15~30 既女性,
今年定唔知上年年尾係奧海城開左第一間hk分店!!
我今日去左行唔知點解-.-見到既大部分係>30 既師奶-0-
不過我都買左條高腰牛仔短庫~
由$399減到$99 @@
抵到爛~~~~hahaha
佢d size都ok 岩asian, 比zara好~
d褲最細24岩晒hk人!!
希望佢唔好變成veeko wanko咁既師奶集中地 :s

我都好鐘意行stradivarius, d價錢真係平過出面好多, 最正就係有得試

sis請問邊度有分店啊

引用:
原帖由 Toro-Kuro 於 2011-2-5 09:35 AM 發表
sis請問邊度有分店啊
我都想知邊度有得行
好少見到呢個 brand

我鐘意PULL & BEAR!!
SIS講LI間未去過,
想去睇下
不過澳海城唔方便

除左奧海城仲有邊度有 好想去行下啊

得奧海城咋~~係BERSHKA隔離
HK得一間仲要係岩岩開~
我都係等新年得閒先去行下~~
BTW, 我係YAHOO SEARCH到話PULL&BEAR都會係奧海城開, 係就正

pull & bear, Massimo Dutti 請問邊度有呢?

pull & bear係鑽石山HOLLYWOOD同TIMES SQUARE
Massimo Dutti 係IFC, HARBOUR CITY
仲未去過Massimo Dutti~ 我諗都買唔起HAHA
佢走高檔路綫+ GOOD FABRIC

引用:
原帖由 kethleen 於 2011-2-6 02:00 PM 發表
得奧海城咋~~係BERSHKA隔離
HK得一間仲要係岩岩開~
我都係等新年得閒先去行下~~
BTW, 我係YAHOO SEARCH到話PULL&BEAR都會係奧海城開, 係就正
奧海城真係幾唔方便,不過如果pull & bear都開埋就真係要去行下啦~~
咁請問奧海城間bershka大唔大??
bershka係我的最愛~~

thx for sharing sis,
will go and check.
btw i LOVE bershka!

飲食清淡,有很多好處!身體好、皮膚好、又fit d!何樂而不為?

引用:
原帖由 karrieng 於 2011-2-7 01:16 AM 發表

奧海城真係幾唔方便,不過如果pull & bear都開埋就真係要去行下啦~~
咁請問奧海城間bershka大唔大??
bershka係我的最愛~~
我未行過其他BERSHKA@@ 比較唔到
大過隔離間STRADIVARIUS~~  DOUBLE到啦~

想問Stradivarius邊到有=]

引用:
原帖由 Popo's 於 2011-2-7 08:27 PM 發表
想問Stradivarius邊到有=]
好似得奧海城有咋~~

引用:
原帖由 kethleen 於 2011-2-7 01:04 PM 發表

我未行過其他BERSHKA@@ 比較唔到
大過隔離間STRADIVARIUS~~  DOUBLE到啦~
最近終於去左奧海城行下,我覺得呢間bershka都算大,比九龍灣同銅鑼灣大一倍~~
至於stradivarius,我覺得佢價錢好似比bershka同pull & bear貴,而且感覺女仔d,都幾靚~~

伸延閱讀
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→ 發新話題發佈投票

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。