有無師兄幫襯過葵芳易_單車鋪?

有無師兄幫襯過葵芳易_單車鋪? E-mail 此主題給朋友

絕對唔係賣廣告嫁>3<

小弟係單車新手
之前響二手單車網站見到佢地有架java cl
好想買
add左佢地msn
見佢地好似網店甘樣驚驚地
甘岩響住果區識左為車友
原來係佢地vip
跟住叫左佢帶我去睇下
間野響工業區
係樓上鋪
入到去見到得好少野
細問之下原來佢地新車係做批發既
二手先會做街客
D野都好似好抵(個人認為>.<)
老細好似好年輕(應該2字頭)仲細過我xd
不過見佢都好落心落力
最終俾我r左成個鐘r到個95折xd
如果葵興葵芳呢d區多d車鋪就好喇/3\
貴d都抵喇
宜家最近都要一係青衣一係全灣
開呢個post都係想問下有無師兄幫襯過
覺得d野係咪真係抵
因為我實在唔想成日走過幾區黎買野
如果真係算平我就長期幫襯嫁喇>.<

引用:
原帖由 riding_horse 於 2011-2-13 23:11 發表
開呢個post都係想問下有無師兄幫襯過
覺得d野係咪真係抵
...
既然你岩岩買完野
係咪應該由你黎評價 D 野抵唔抵?

好簡單, 你貼架車張相出黎再講下你買左幾多錢
其他人就答到你呢間野係咪真係抵架啦

另外你話佢地新車做批發
咁請問係邊個牌子既車?

哂鳩氣 係咪講緊易記所謂既二手單車店
睇到都無興趣
之前問過有無1600蚊既單車
一句講埋黎無咁平既款
之後問咁請問佢地最低級係咩野車
原來係2千蚊既Java
差個四舊水原來已經升左grade

引用:
原帖由 Golfsburg 於 2011-2-13 11:21 PM 發表

既然你岩岩買完野
係咪應該由你黎評價 D 野抵唔抵?

好簡單, 你貼架車張相出黎再講下你買左幾多錢
其他人就答到你呢間野係咪真係抵架啦
JAVA CL鈦色
Trek皮手筒
FSA Vero 53/39大餅曲柄
後9飛  Deore波腳
Venzo saddle
cst胎
其他原裝
都好新淨,只係前叉底有一條小花痕(係入到甩青)
送 頭尾燈(青蛙)
mattrock水架(玻璃纖維)
XXF尾袋
加$100換左cateye無線咪錶

佢本來都係標$2100
最後都係$2100(計埋加左100換咪錶)

引用:
原帖由 馬刺 於 2011-2-13 11:26 PM 發表
哂鳩氣 係咪講緊易記所謂既二手單車店
睇到都無興趣
之前問過有無1600蚊既單車
一句講埋黎無咁平既款
之後問咁請問佢地最低級係咩野車
原來係2千蚊既Java
差個四舊水原來已經升左grade
師兄你係咪誤會左-_-''
我之前響msn同佢地傾..
佢問我有幾多預算
我話$1k8左右
佢話:暫時黎講我地無二手車做到呢個價
或者可以多少少玩下java或者solar之類
因為太平真係做唔到

佢會唔會係呢個意思-_-''

引用:
原帖由 riding_horse 於 2011-2-13 23:31 發表

JAVA CL鈦色
Trek皮手筒
FSA Vero 53/39大餅曲柄
後9飛  Deore波腳
Venzo saddle
cst胎
其他原裝
都好新淨,只係前叉底有一條小花痕(係入到甩青)
送 頭尾燈(青蛙)
mattrock水架(玻璃纖維)
XXF尾袋
加 ...
唔好講咁多啦, 快 D 影張相黎俾大家欣賞下啦

單車鋪。。唔係咁好賺架咋。。。。。
(好大大間果d 除外,因為d 人明知貴都會買...)
細間果d...好難做....

葵芳<>荃灣

已經好近...唔洗半粒鐘就到.....好方便...

我住青衣都係出荃灣..買野...

引用:
原帖由 Golfsburg 於 2011-2-13 11:39 PM 發表

唔好講咁多啦, 快 D 影張相黎俾大家欣賞下啦
奈何細佬手上無野影到相-_-''

引用:
原帖由 plaxtonl. 於 2011-2-13 11:40 PM 發表

二手 JAVA,用雜件砌砌埋埋賣 $2000,唔係好抵喎﹗
下我唔識牙(真係新手)
因為以我所知,,
果d件自己買點都真係要幾百蚊
但有d人響網上放到原裝既java cl都要成16-1700
仲有我欣賞佢d服務嘛..
msn人同我傾又好好態度
去到佢度又好好傾
我好多問題問佢又唔嫌煩慢慢講
佢話等等..佢開單果陣仲問我飲唔飲野
我去過幾間大鋪..d態度差到呢..好似你唔俾錢就當你狗甘樣
同埋點講佢都有保養又有回購嘛
只係本人覺得ok-_-''

引用:
原帖由 lapgor 於 2011-2-13 11:41 PM 發表
單車鋪。。唔係咁好賺架咋。。。。。
(好大大間果d 除外,因為d 人明知貴都會買...)
細間果d...好難做....

葵芳荃灣

已經好近...唔洗半粒鐘就到.....好方便...

我住青衣都係出荃灣..買野...
甘師兄覺得個價錢平唔平

引用:
原帖由 plaxtonl. 於 2011-2-13 11:52 PM 發表

有相機功能o既電話都無部?
正確-_-''
原因早前跌左電話
又未有錢買新電話
咪用住部19nokia先-_-''

伸延閱讀
 25 12
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→ 發新話題發佈投票

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。