呢架車點改及好嗎?

呢架車點改及好嗎? E-mail 此主題給朋友

GOOSE TSUBA 碟剎小徑車
鋁架
輪組: 20" 451  
煞車:TEKTRO MECHANICAL DISC BRAKE
變速器Shimano EF-60 24SPD  指撥
大餅rowheel MAP-100 ATB, 22/32/48T
前變速Shimano TX-50 TOURNEY
後變速ano M360 ACERA 8 SPEED
飛輪mano HG-30 8-SPEED

呢架車點改好及整體好嗎?

好差?我系安X買

要改隨時貴過車價

改乜or加装乜?

引用:
原帖由 plaxtonl. 於 2011-2-19 10:09 PM 發表

你真係買車前無做功課﹗車款同鋪頭都揀錯了﹗
再者,改車改車,你為乜而改先?如果為改而改,算吧啦﹗
我有個 fd 買左台 goose 摺車都改左成皮野啦....各有所好...各有所愛啦 奇哥 !!!!
(PS..佢買車前未識我既)

buy khs啦

引用:
原帖由 specialized_hk 於 2011-2-19 10:18 PM 發表
buy khs啦
樓主話已經買左....依家係諗吓點改咋

咁邊間單車舖買好呢?

引用:
原帖由 plaxtonl. 於 19-2-2011 10:09 PM 發表

你真係買車前無做功課﹗車款同鋪頭都揀錯了﹗
再者,改車改車,你為乜而改先?如果為改而改,算吧啦﹗
所以有咁多間黑店都仲未執就係咁解

平路踩得慢、落斜唔夠快、上斜冇速度
大埔雞車老手80後一名,現有雞車:SOLAR 2000

後悔中........
使唔使買牛角and咪錶
我昰新手

伸延閱讀
 50 1234
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→ 發新話題發佈投票

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。