《鐵甲奇俠3》Iron Man 3 討論區

有沒有朋友可介紹下Ultimate版既滿大人................????

睇完真係有d失望,但iron man 3有好有5好既地方既,好就係個劇本令到Robart  Downey 既演技有更多既發揮空間,但係不好既地方就有好多,最火都係見到滿大人,睇到場scene真係想大大聲屌出來,而且d打戲又亂,最後大戰真係極度失望,基本上個個甲都係打人,被人爆,連個甲既樣都未睇清,無乜搏鬥,仲有5知係套戲既燈光問題定係戲院d位既問題,我一直都覺得成套戲好暗.總括來講,一d iron man 既fans可能會好失望,但係有一d淨係被iron man 3吸引既人,可能連iron man 1 、2都冇睇過既人,淨係睇tony著甲飛下都已經滿足呢d純屬個人意見!!!
個iron patriot 無乜打戲,失望

鐵甲的能源應由心臟個反應爐提供,但又要充電??
有無師兄解答到我

XBOX ID:BFuNG360
PS3 ID:BFuNG
不要問 只要信!!!~

個人覺得,MANDARIN咁樣改造更加突顯aldrich呢種高層次既陰謀
製造公敵混淆視聽
係tdkr個時又唔見你地對bane做觀音兵失望??

引用:
原帖由 nolasdam 於 2013-4-27 03:05 PM 發表
個人覺得,MANDARIN咁樣改造更加突顯aldrich呢種高層次既陰謀
製造公敵混淆視聽
不同的,Bane真係能夠同蝙蝠俠打獲勁,重創對手;
而滿大人空有宣傳而沒有動手,更沒了其絕對的能力展現,這方面是令人失望的原因。

引用:
原帖由 kenpkk1234 於 2013-4-27 02:45 PM 發表
鐵甲的能源應由心臟個反應爐提供,但又要充電??
有無師兄解答到我
應該每件甲都有一個arc reactor

一生里面多少煙花會重燃
心里面多少天沒有風雨
你教我失了預算 你教我感覺善變
如何能提防在那歡笑背后會有底線

今集個MAIN THEME幾正.

http://www.youtube.com/watch?v=aYKec-R8Nxw

引用:
原帖由 nolasdam 於 2013-4-27 03:05 PM 發表
製造公敵混淆視聽
bane起碼同batman有得打
滿大人今次係on9當有趣

今日睇完, 我覺得第3集係最好喎!

拍得好寫實, 好多內心戲, 唔係為打而打. 故事好好, 同埋咁樣變身著甲好型仔啊.

總體我就覺得唔錯而且好睇啦

IRON MAN系列: 3 > 1 > 2

睇完
我之前冇睇過有滿大人的iron man comic,
所以話所來係演員只係
最後大戰麻麻地...我以為可以每套armor都有特別野睇,
而唔只係射beam(pulse bolt?)
我真係好鐘意Robert Downey Jr做Iron man,好有味道
期待左咁耐,我覺得仍然十分值得睇!

美國好似未上,如果上左可能更兔野講.......

https://lh5.googleusercontent.com/-_qeCQO5wkuU/TzQaoK48UzI/AAAAAAAAAQU/oYWGcXOAWTw/s345/ff.gif

睇完..我自己就好失望..
先不用marvel角度去評..

套彩蛋...點解阿豬阿狗都用到?
想好似batman咁玩文藝英雄片? 眼高手低!
AIM..從劇情只知會爆炸同再生..但冇咩詳加說明特性同能力..
但已經當d suit係豆腐..

再加上marvel.
滿大人只是過場用..
d suit..比AIM D人當豆腐..連THOR同Hulk都未得..咁美國政府同S.H.I.E.L.D ok啦..研究AIM..仲有咩駛怕?
一d marvel原素都冇.. 唔係話Iron Man電影寫返自己唔好..
比如Tony間屋比人炸成咁..S.H.I.E.L.D一定會好敏感..
因為已經開左個頭..Iron Man 1, 2 同Averger..
適當地加入marvel原素是很重要的..

[五] 嚴禁使用過大或不雅成份的簽名或頭像圖片
內容必須合乎上述四項規則之標準,頭像圖片圖檔 File Size 不可大於 250KB , 而簽名圖片圖檔 File Size 的總和不可大於 512KB ,圖片加文字同樣以此標準計算,
違者會交由管理員或超級版主刪除個人簽名檔,警告無效或張貼不雅成份的圖片或文字,會即時禁訪不作通知。

引用:
原帖由 三軍總醫院 於 2013-4-27 03:12 PM 發表

不同的,Bane真係能夠同蝙蝠俠打獲勁,重創對手;
而滿大人空有宣傳而沒有動手,更沒了其絕對的能力展現,這方面是令人失望的原因。
I agree u...^^

引用:
原帖由 港產不打 於 2013-4-27 12:42 AM 發表
一生人總有幾套電影你會非常期待,呢套值得!

係我既人際網絡入面,差唔多九成都係等住入場睇《Iron Man3》
坦白講已經拍到第三集,竟然仲有咁龐大既觀眾群
記憶所及只有上年既《Dark Knight : Rises》同埋5年前 ...
好長

伸延閱讀
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→ 發新話題發佈投票

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。