呀祖又瀨野喇 !!!!!!!!!!!!!!!!

佢丫算己啦

搵返jason、martin拍雲海啦!

原來係阿祖錯
其實係邊個錯呢.....

引用:
原帖由 東北風 於 2011-3-17 08:30 PM 發表
原來係阿祖錯
其實係邊個錯呢.....
兩個都有錯,一個犯技術上的錯,一個就講野唔經大腦(唔排除有可能係有心採人)

只係雲海講左兩句
個個都信曬佢
其實佢都有責任啦
身為主持人,出街前唔駛聽下個錄音先家咩

引用:
原帖由 峰之驕子 於 2011-3-16 07:47 PM 發表
樓主竟然係你

但希望下集雲海講下日本呢單野,

唔好頭一個鐘剷阿祖, 下半場又講宗教果 D 濕鳩野無視左日本大地震呀, 核漏果 D
其實我係哩到見到你都好驚喜  唔知下集會講番ufo file定日本呢

引用:
原帖由 峰之驕子 於 2011-3-17 05:08 PM 發表

PAPAJAY, 路芺, 阿MIU, ROSA, 阿奴, 阿BU, 雷宇揚, 森美, 蘇絲黃,
個個夾雲海都無問題,
以上果 D 除左阿 BU 同阿奴之外,
個個都有一定既基本知識, 一定既見識, 同共同興趣先可以傾得埋,
阿祖咁多個星期, 基 ...
認同+2   重有雲海最初夾阿祖都冇串過佢 係最近先話阿祖  好明顯雲海頂唔順先爆
唔係冇比機會佢  如果雲海係有心串佢第一日就串佢喇 洗鬼等成年幾

引用:
原帖由 峰之驕子 於 2011-3-18 04:41 PM 發表

其實串黎串去果 d 一直都係 903 既特色,
有人鬧雲海無品添, 我真係無言

小弟一直都係 903 FANS,
直到阿喱, Leo, Jessie, 阿芝走人之前...
反而見到你就驚喜
有追開魔星4就知邊個唔掂喇 呀祖成日都9唔搭8 重有佢一舉例子我就好high 因為到最尾一定係舉咗舊屎出黎
我由山寨王開始聽903 以前會鍾意聽森美 森美移動真係經撚典 不過哩幾年冇聽森美 覺得佢好悶  不斷重複自己

引用:
原帖由 峰之驕子 於 2011-3-18 05:03 PM 發表

小弟都係一樣,
陳強仲未成熟果時, 講野一舊舊, 量產型成日講錯野囝2,
森美移動 3 子一齊省佢果時, 集集都好精彩, 後來陳強成長左,
少左位比森移 3 子入, 細 so 開始唔見人之後, 就少左好多火花,

而家早霸王已 ...
話時話你記唔記得森移劇場開頭果句18碎以下不可收聽警告

引用:
原帖由 峰之驕子 於 2011-3-18 05:30 PM 發表

新年: 18 歲或以下...同埋怕唔吉利既朋友都唔可以收聽架...
真係信不信由你 其實哩句野既起源係因為我呀ba 我呀ba有一日係中大見到森美同leo 唔知佢地係代課定講talk定點
跟住我呀ba同森美講你個劇場成日講埋d打打殺殺教壞哂d細路  跟住果個星期既森移劇場就有咗哩句警告

伸延閱讀
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→ 發新話題發佈投票

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。