[討論] 今日去左瑪嘉烈聽產前講座----分勉過程好嚇人....

今日去左瑪嘉烈聽產前講座----分勉過程好嚇人.... E-mail 此主題給朋友

今日去左瑪嘉烈聽產前講座----分勉過程好嚇人....係個把較剪......好大把...使唔使咁大把剪剪落黎

引用:
原帖由 bb83883 於 2011-4-8 11:11 PM 發表
今日去左瑪嘉烈聽產前講座----分勉過程好嚇人....係個把較剪......好大把...使唔使咁大把剪剪落黎
有幾大把較剪

引用:
原帖由 littlehunghung 於 2011-4-8 11:57 PM 發表

有幾大把較剪
淨係把剪,計剪唔計手渣個位,都有手掌咁長!!!!

唔駛驚喎, 因為果時你陣痛已經痛到蓋過一切, 所以佢剪左你都唔會覺~

引用:
原帖由 男人ATV 於 2011-4-9 12:13 AM 發表
唔駛驚喎, 因為果時你陣痛已經痛到蓋過一切, 所以佢剪左你都唔會覺~
個影片剪得很深呀!!!都唔使剪咁深拉,咁米縫好多針囉~~~~~

個媽媽d叫聲都好淒厲好恐怖

道德是要來提升自己的標準,不是用來鞭撻別人的兇器。

引用:
原帖由 bb83883 於 2011-4-9 12:19 AM 發表

個影片剪得很深呀!!!都唔使剪咁深拉,咁米縫好多針囉~~~~~
其實都係呀, 我果時仲要補針添呀~

引用:
原帖由 蛋散 於 2011-4-9 12:22 AM 發表
個媽媽d叫聲都好淒厲好恐怖
因為係陣痛嘛...生果下真係好痛o架!!

我都係瑪嘉烈生......剪真係痛, 不過鏈針唔痛(因為打佐麻醉針)

引用:
原帖由 ban18 於 2011-4-9 12:30 AM 發表
我都係瑪嘉烈生......剪真係痛, 不過鏈針唔痛(因為打佐麻醉針)
我同你調番轉喎~~

到陣痛果時就唔會記得把較剪=.=
我痛到連醫生個樣係點都唔知,不過剪果下唔痛,可能把剪夠利

我係瑪麗生,剪時唔係好痛,連針有幫我落局部麻醉,所以都唔係好痛

其實我唔係在碼嘉烈生, 是在屯門, 我地下個月先有分娩講座, 呢度有位媽媽話段片果位媽媽既叫聲 ...我唸間間醫院都係播果卷帶了, 而家我唔咁去睇啦, 我驚睇完仲更加驚

仲有, 如果陣痛唔係覺好痛, 咁佢剪落黎果下咪好有感覺.....

引用:
原帖由 littlehunghung 於 2011-4-9 07:55 AM 發表
其實我唔係在碼嘉烈生, 是在屯門, 我地下個月先有分娩講座, 呢度有位媽媽話段片果位媽媽既叫聲 ...我唸間間醫院都係播果卷帶了, 而家我唔咁去睇啦, 我驚睇完仲更加驚

仲有, 如果陣痛唔係覺好痛, 咁佢剪落 ...
唔係喎!
聯合係播相,無片睇。
記得好似無影到較剪添。

☆*:.。.滴滴都好珍貴, bb食到每一滴都係福氣。  .。.:*☆

引用:
原帖由 littlehunghung 於 2011-4-9 07:55 AM 發表

仲有, 如果陣痛唔係覺好痛, 咁佢剪落 ...
佢會等你開到十度,好痛好痛,bb就出世先剪,唔會一早剪

伸延閱讀
 56 1234
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→ 發新話題發佈投票

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。