[韓國] 綜藝《Running Man》

今日是RUNNINGMAN 一周年大日子(怎麼講到好似拍拖紀念日)
見到光洙同HAHA在TWITTER放了張以前9個人一齊影的官方圖
好想鐘基同LIZZY 回來

引用:
原帖由 kinghoc2004 於 2011-7-11 09:37 AM 發表
今日是RUNNINGMAN 一周年大日子(怎麼講到好似拍拖紀念日)
見到光洙同HAHA在TWITTER放了張以前9個人一齊影的官方圖
Oh....Running man原來已經陪伴左我地一年黈伅,唔經唔覺佢地亦都帶比左我地一年幭w樂,希望Running Man,長做長有,做到好似無限挑戰咁,Yeah

引用:
原帖由 angeldanny 於 2011-7-11 08:51 AM 發表
初期黈伬,鐘國錫唔錫光洙就唔敢講,但後期黈伬,係睇得出鐘國好鍚光洙,好似仲基走個集,光洙減得好犀利,鐘國係第一個走埋去光洙度,又好似尋寶個集咁,光洙落車,鐘國又係好大聲咁叫光洙,同埋亦都睇到光洙好鍾意同鐘國 ...
RM 裡面佢地 4個 (鐘國 , gary , haha 同光洙) 最多私底下活動 , 鐘國好錫佢地幾個 ~
光洙更加唔洗講 , 佢好鐘意呢 3 個哥哥 , 今日一週年 haha 係 twitter 同光洙講愛佢 ~~ 哈哈 !
佢地真係好可愛 ~

引用:
原帖由 kinghoc2004 於 2011-7-11 09:37 AM 發表
佢地好興奮 ~ gary , haha 同 光洙係twitter 到多謝支持 RM 既人 ~ 不過好心痛佢地今日個個咁早凌晨起身拍 RM

作為 rm 同無挑既 fans (其實係偏向無挑多 d )
一直好想無挑全員上 rm 一齊玩 (第一集見到在石同 haha 就已經開始咁諗 )
形式係分 rm 隊同無挑隊
應該好正!  但應該無咩可能
同埋在石同 haha 到時唔知點算

引用:
原帖由 若有所思 於 2011-7-11 12:49 PM 發表
作為 rm 同無挑既 fans (其實係偏向無挑多 d )
一直好想無挑全員上 rm 一齊玩 (第一集見到在石同 haha 就已經開始咁諗 )
形式係分 rm 隊同無挑隊
應該好正!  但應該無咩 ...
如果係就大發咯......我都有睇無限,2班主持我個個都好鍾意,如果真係可以一次過見齊佢地咁多人,嘩,我肯定開心到埻礸

引用:
原帖由 angeldanny 於 2011-7-11 08:51 AM 發表
初期嘅時候,鐘國錫唔錫光洙就唔敢講,但後期嘅時候,係睇得出鐘國好鍚光洙,好似仲基走個集,光洙減得好犀利,鐘國係第一個走埋去光洙度,又好似尋寶個集咁,光洙落車,鐘國又係好大聲咁叫光洙,同埋亦都睇到光洙好鍾意同鐘國 ...
鐘國錫到佢出晒面!(^-^)/

回覆 709# 的帖子

我都估到今日他們會拍RM
剛剛見HAHA TWITTER @光洙 話同伴
可能今次他們一隊

其實有時真的想RM 可以做到無限那樣搞個 RM VS BIG BANG 之類的
不是一兩位嘉賓的參加
而且RM 作為一個團體去和其他團體對賽, 特別是IDOL姐合
只是可惜RM 沒無限那麼大號召力

今集RUNNING MAN ,,爆笑,
在石 行過見唔到GARY
GARY係格離 在石直行直過, 認唔出,,笑左= =

引用:
可唔可以比佢地個TWITTER網址我?我搵唔到呀thxthxthx!!!!><><

HAHA: Quanninomarley
GARY: garie5882
光洙: masijacoke85
LIZZY: p_Lizzy

引用:
初期黈伬,鐘國錫唔錫光洙就唔敢講,但後期黈伬,係睇得出鐘國好鍚光洙,好似仲基走個集,光洙減得好犀利,鐘國係第一個走埋去光洙度,又好似尋寶個集咁,光洙落車,鐘國又係好大聲咁叫光洙,同埋亦都睇到光洙好鍾意同鐘國 ...
想問鐘基邊集走架...?

回覆 718# 的帖子

1/5/11  有去HAHA家搗亂那集

引用:
原帖由 angeldanny 於 2011-7-11 09:59 AM 發表
Oh....Running man原來已經陪伴左我地一年鮋時間,唔經唔覺佢地亦都帶比左我地一年鮋歡樂,希望Running Man,長做長有,做到好似無限挑戰咁,Yeah
如果runningman都做到長壽節目就好啦
話哂同無限挑戰冇太大衝突
一個sbs一個mbc
不過在石同haha就辛苦d...

伸延閱讀
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→ 發新話題發佈投票

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。