大家有冇去過CWB買G-Shock?

大家有冇去過CWB買G-Shock? E-mail 此主題給朋友

事關我見到佢樓下話xx樓有4折..今日上網查過..佢間野話係專買Casio錶...

唔知有冇信譽...
---------
除左e間之外唔知灣仔區仲有邊度有得買g shock錶?
我睇中左一隻ga110-gb

如果覺得我係賣廣告我可以即刪post..
不過想知邊度有信譽..價錢又可以接受到既地方買..

唔平 同MK 差唔多 有鳩折頭咩 賣水貨

行貨邊度有得買?

引用:
原帖由 cyl94911 於 2011-7-30 08:54 PM 發表
事關我見到佢樓下話xx樓有4折..今日上網查過..佢間野話係專買Casio錶...

唔知有冇信譽...
---------
除左e間之外唔知灣仔區仲有邊度有得買g shock錶?
我睇中左一隻ga110-gb

如果覺得我係賣廣告我可以即刪po ...
呢間信譽冇問題,我都幫襯過. ga110-gb旺角潮特地下都有,2仟頭

做人要輕鬆自在,笑看人生!!!

意見是...不如上網yahxx網拍買...
ga-110gb
你已經遲左好多...大家o係未出既時候已經討論緊...未出先炒...
仲等/搵行貨根本無意思...
同埋...G-SHOCK真係第一年好難壞...
一年行保養不太有作用...
我睇左網拍...HK$20XX-28XX都有...
你自己衡量~

如果灣仔...應該得個度有流行錶睇...東方1XX商場...

POST張相先..

附件

2011-7-31 01:28 AM

引用:
原帖由 mossow 於 2011-7-31 01:28 AM 發表
意見是...不如上網yahxx網拍買...
ga-110gb
你已經遲左好多...大家o係未出既時候已經討論緊...未出先炒...
仲等/搵行貨根本無意思...
同埋...G-SHOCK真係第一年好難壞...
一年行保養不太有作用...
我睇左網拍. ...
都幾多師兄幾怕上y拍到買毒,諗起我都幾胆大,一開始幾隻都上y拍到買,重要唔同賣家!!

其實我已經搵過好多間..大多數都係2400~2600
188個間就2580..
同埋好想知E隻隻個盒係圓筒定6角筒黎+?

引用:
原帖由 cyl94911 於 2011-7-31 09:34 AM 發表
其實我已經搵過好多間..大多數都係2400~2600
188個間就2580..
同埋好想知E隻隻個盒係圓筒定6角筒黎+?
如果日版紙盒.行貨金筒/六角筒.唔知有冇答錯.

GamerTag: MR KT360

迷失方向 尋找動力
你唔需要鍾意依份工 只需要鍾意你份人工
返工等放工 月尾等出糧
邁向20000成就
永遠懷念 MATSUDA松田 直樹

金筒

引用:
原帖由 cyl94911 於 2011-7-31 12:40 PM 發表
金筒
金色鐵盒!

迷失方向 尋找動力
返工等放工 月尾等出糧
邁向20000成就

回覆 10# 的帖子

新款錶應該唔再跟圓罐囉

因為我見到1xx個間係用圓筒同d停產錶放埋一齊,,,

講真, 我唔覺得上 Y拍買會有 D 咩野問題囉, 面交, 試好晒先比 $$
同埋如果驚買到假野, 假果D真係假到好離譜, 一睇就知
不過有時 D CHING 覺得係舖頭買會有信心 D
但係人地又舖租又人工
都好難賣得平

大家都係賣緊果 D 貨,但係差幾百, 自己衡量下囉
( CC 同埋行貨又貴幾舊, 一年保用, G 有幾何用到個保用呀~~ )

有感而發,不喜勿插 ~~

引用:
原帖由 chocobo2000 於 2011-7-31 03:29 PM 發表
講真, 我唔覺得上 Y拍買會有 D 咩野問題囉, 面交, 試好晒先比 $$
同埋如果驚買到假野, 假果D真係假到好離譜, 一睇就知
不過有時 D CHING 覺得係舖頭買會有信心 D
但係人地又舖租又人工
都好難賣得平

大家都係 ...
我上網買6隻都計過平去鋪頭成仟幾蚊  除非揾舊款先去幫襯舖頭

引用:
原帖由 HaRo2 於 2011-7-31 02:27 PM 發表
新款錶應該唔再跟圓罐囉
低能六角罐!!

迷失方向 尋找動力
返工等放工 月尾等出糧
邁向20000成就

伸延閱讀
 31 123
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→ 發新話題發佈投票

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。