註冊 登入

[其他] 語言討論投訴、舉報及意見區

引用:
原帖由 messiahhong 於 2012-1-28 02:13 AM 發表

個方法好似唔得, 我搵返之前d加分帖, 用extend 半年呢個方法都依然係關帖。今次呢個因為我事前回左個帖, 重新開左, 所以set做7月先會冇問題。

Clement幫手搵d舊野test下, thx
It turns out that clement is wrong after all, and I was right at the start.

Clyfford Still, PH-803 .1950. 112 X 169 in. The Metropolitan Museum of Art, New York.

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 messiahhong 於 2012-3-10 01:13 PM 發表

It turns out that clement is wrong after all, and I was right at the start.
唔太明添. 即係要回左至可以延帖??

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 clementinus 於 2012-3-10 09:56 PM 發表

唔太明添. 即係要回左至可以延帖??
Yes

Clyfford Still, PH-803 .1950. 112 X 169 in. The Metropolitan Museum of Art, New York.

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 NitaHK 於 2012-1-25 09:02 PM 發表

[其他] 外語學習資源總匯(準備中) - [閱讀權限 255]   
  clementinus 2012-1-7     14 / 10     2012-1-7 10:47 PM by clementinus
引用:
這個準備中帖取代了/吸納了以前那個置頂的分享教學網站的帖? If you're not going to finish this 準備中帖,can we have the old one back??
謝謝版主們開帖。

我的問題/投訴跟上次一樣。那個分享帖已不必要地消失了超過兩個月。

同埋,我地係咪等緊中央搞「西意葡」合併?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 NitaHK 於 2012-3-10 05:50 PM 發表

我的問題/投訴跟上次一樣。那個分享帖已不必要地消失了超過兩個月。
同埋,我地係咪等緊中央搞「西意葡」合併?
謝意見。
現在已經開放了。
其實原先那個分享帖只有很少數量,希望其短暫消失不是真的很阻礙。

「西意葡」合併,講是講左。。。會再跟進。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 clementinus 於 2012-3-11 09:21 AM 發表

謝意見。
現在已經開放了。
其實原先那個分享帖只有很少數量,希望其短暫消失不是真的很阻礙。
謝行動。
唔係內容多少問題,係不必要地無左問題。平時我間唔中會入去遊下又拿下靈感。
但,成個帖 #1-15 我只見到8條連結,我印象中有的又唔見左,是刪了定這個不是以前置頂果個帖?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 NitaHK 於 2012-3-11 06:35 AM 發表

謝行動。
唔係內容多少問題,係不必要地無左問題。平時我間唔中會入去遊下又拿下靈感。
但,成個帖 #1-15 我只見到8條連結,我印象中有的又唔見左,是刪了定這個不是以前置頂果個帖?
之前係只有很少, 有三兩個是日文同英文, 其他是少之又少.

Anyway. 有甚麼好link,歡迎隨時建議.

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 clementinus 於 2012-3-11 10:21 PM 發表

之前係只有很少, 有三兩個是日文同英文, 其他是少之又少.
係 之前係只有很少,定係 之前係得少? Did you remove any?我記得有(我反對人使用的)「速讀語言網」(連結),而家唔見有佢。

> Anyway. 有甚麼好link,歡迎隨時建議.

我有都留番黎粉飾我自己既帖啦,點會益你

回覆 引用 TOP

五日都未見回覆...?

所謂「已開放!」的帖已封鎖。版主c叫人「請用回帖方式建議」去這個有 8 大條 link 的總匯其實係想點?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 NitaHK 於 2012-3-11 04:54 PM 發表

係 之前係只有很少,定係 之前係得咁少? Did you remove any?我記得有(我反對人使用的)「速讀語言網」(連結),而家唔見有佢。
一直都係只得咁少。主要是英文和日文的沒有了,各有三條左右。
引用:
> Anyway. 有甚麼好link,歡迎隨時建議.
我有都留番黎粉飾我自己既帖啦 ...
識隨尊便。
引用:
所謂「已開放!」的帖已封鎖。版主c叫人「請用回帖方式建議」去這個有 8 大條 link 的總匯其實係想點?
謝舉報,現已打開。

如果有人想 contribute 好 links, 自然會有更多 links...

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 clementinus 於 2012-3-17 10:06 AM 發表

一直都係只得咁少。主要是英文和日文的沒有了,各有三條左右。
你刪掉了,還是拿去了哪堙H

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 NitaHK 於 2012-3-21 04:27 PM 發表

你刪掉了,還是拿去了哪堙H
沒刪,只是由它沉掉。

已經加回:
http://www.discuss.com.hk/viewthread.php?tid=17091596&page=1&extra=page%3D1#pid315323774

熱門搜尋: 西裝訂造 不織布袋 時裝 鑽石 情侶戒指

回覆 引用 TOP

好奇一問,你真的很需要舊貼裡面的舊連結嗎?

若有什麼有價值非保留不可,請說一下,等我加回。

回覆 引用 TOP

舊帖第一個 post:

http://elanguageschool.net/
有以下各種, 由最簡單開始~
Chinese
Dutch
French
German
Italian
Japanese
Korean
Portuguese
Russian
Spanish

在你個新帖中的哪堙H

舊帖中:

http://www.rthk.org.hk/....

亦有很多語言的,又在你個新帖中的哪堙H

我就是找這些舊帖中的資料,無乜特別。

回覆 引用 TOP

謝謝回覆。既然有用,那就讓我加回。

熱門搜尋: beauty 粉刺 收毛孔 黑眼圈 飄眉 暗瘡

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。