專區 – BIOHAZARD part17

引用:
原帖由 A2345 於 2011-9-4 04:48 PM 發表
無呀...睇左好耐都無野睇喎...@@
無CLICK過D野睇咩

點圖進入生化危機討論區              

引用:
原帖由 A2345 於 2011-9-4 04:49 PM 發表
uc d血實在太長,所以覺得好難打...
兩隻白色TYRANT你過左關未

點圖進入生化危機討論區              

引用:
原帖由 海洋之心 於 2011-9-4 06:44 PM 發表

兩隻白色TYRANT你過左關未
未~~人地部wii拎左番大陸,我無再玩~

http://images.google.com.hk/images?hl=zh-TW&q=a2345&gbv=2&aq=f&oq=
我就係代表結果,我就係天意。
I THINK THE ODDS ARE FAIR,2 ON 2,RIGHT JILL? SEVEN MINUTES,SEVEN MINUTES IS ALL I CAN SPARE TO PLAY WITH YOU~

引用:
原帖由 海洋之心 於 2011-9-4 06:43 PM 發表

無CLICK過D野睇咩
有click過下面果5條...都係無咩睇...按上面果d都好似無郁過....

可能我用firefox啦....

http://images.google.com.hk/images?hl=zh-TW&q=a2345&gbv=2&aq=f&oq=
I THINK THE ODDS ARE FAIR,2 ON 2,RIGHT JILL? SEVEN MINUTES,SEVEN MINUTES IS ALL I CAN SPARE TO PLAY WITH YOU~

引用:
原帖由 A2345 於 2011-9-4 07:24 PM 發表
有click過下面果5條...都係無咩睇...按上面果d都好似無郁過....

可能我用firefox啦....
我都係FIREFOX
我有野睇既

點圖進入生化危機討論區              

不過dc有d故事內容改左

引用:
原帖由 海洋之心 於 2011-9-5 11:13 PM 發表

我都係FIREFOX
我有野睇既
咁其實你有咩睇??

引用:
原帖由 0HK0 於 2011-9-6 08:01 PM 發表
最後都訂左呢個Bio4特典
但用左1200
咩bio4特典??你之前見到果個??

引用:
原帖由 A2345 於 2011-9-6 11:03 AM 發表
咁其實你有咩睇??
我都想知有咩睇
會唔會禁中D咩 之後 彈野出黎嚇你==

引用:
原帖由 !巴沙拿! 於 2011-9-7 11:38 PM 發表

我都想知有咩睇
會唔會禁中D咩 之後 彈野出黎嚇你==
我禁過都無咩特別....

引用:
原帖由 A2345 於 2011-9-8 09:09 AM 發表

我禁過都無咩特別....
禁完一陣就會出現以為被HACK既情況
最後出左一條LINK,果個先係真正既網

點圖進入生化危機討論區              

HD合集已買

點圖進入生化危機討論區              

伸延閱讀
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→ 發新話題發佈投票

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。