[HKALE] 自修生報JUPAS問題

自修生報JUPAS問題 E-mail 此主題給朋友

自修生報JUPAS問題
我 RETAKE 1/2 AL
其他科想用番上年成績
1.咁要唔要額外同JUPAS講?
2.JUPAS會唔會自動知我上年成績?
3.同埋,報完HKALE,佢D成績係咪會自動SD俾JUPAS,,唔駛我地做任何野架?
THX!!

唔洗

唔洗

總之你D成績JUPAS 會知道曬

BTW : 幾時報得JUPAS

我都係自修生~~

引用:
原帖由 jsaon天 於 2011-9-18 09:15 PM 發表
唔洗

唔洗

總之你D成績JUPAS 會知道曬

BTW : 幾時報得JUPAS

我都係自修生~~
E+可以開定AC
但今個月27定係29個個先係正式的

就黎要排japus,好緊張

人類最大的力量就是希望

引用:
原帖由 dreamonal 於 2011-9-19 01:56 AM 發表
me2~~~

引用:
原帖由 dreamonal 於 2011-9-19 01:56 AM 發表
me too~

甘如果系Tripeater 個情況會吾會有變?佢地照有返我個成績?

引用:
原帖由 牙楠~ 於 2011-9-19 01:42 PM 發表
甘如果系Tripeater 個情況會吾會有變?佢地照有返我個成績?

poly計三年成績,其他u就不知道了。

人類最大的力量就是希望

有冇人知幾時開得acc ???

仲有我想al 網上報名。。交左錢啦 岩岩 
係唔係已經搞掂所有報名手續? 等佢寄掛號信黎拎準考證

引用:
原帖由 CNCNC 於 2011-9-19 09:00 PM 發表

報左名,交左錢就OK嫁啦
HKEAA遲D 會SEND信比你
有準考證,考生須知等等
好似幾遲先SEND嫁
同日校果D日期差唔多
好 唔該曬

我岩岩報左jupas,未交錢,
但點解我(自修生)報完後沒有application no.,但我朋友A(日校repeater)報完就有既?
我個account係朋友A幫佢自己開完後幫我開的,大家都未交錢,但佢就收到成功登記既message,內有application no.,而我就沒既..=(
自修生就係咁?自修生要交左錢先知道application no.?
有冇人可以解答我既問題~~

伸延閱讀
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→ 發新話題發佈投票

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。