男仔對一個女仔有興趣的話會等嗎

男仔對一個女仔有興趣的話會等嗎 E-mail 此主題給朋友

男仔如果對1個女仔有D興趣
會慢慢來睇清楚先約佢咁嗎?
定係會好快想約多D出來相處1下..

識左佢1排個時佢都成日MSN好關心我 多野傾
但始終大家都番緊工又讀書
上個月佢好忙
前個排又到我好忙
攪到差唔多2個月都咩搵到大家
而家有搵番 不過同初初識冇咁多 但都會話想出下街
係咪佢根本對我冇興趣
男仔係唔係對一個人有意思 幾忙都會搵下
點樣知道佢真正意思

ps:個男仔27歲/成熟型

一路搵一路等...!

『莫待你在選擇人 人亦能選擇你 』● YOU BELONG WITH ME ● 愛是恆久忍耐

好難講,男仔係會主動,未表態可能係決心未夠,或者對你不夠喜歡,或者還在等更好的

引用:
原帖由 ucareer 於 2011-10-5 09:05 PM 發表
好難講,男仔係會主動,未表態可能係決心未夠,或者對你不夠喜歡,或者還在等更好的
如果佢係鍾意,咁點樣令佢有決心?

成熟型一般有自己目標!!如果佢中2你既話..會等..^^

咁... 每個男仔都唔一樣性格﹐中間隔左一段時間﹐任何事情都可能發生wor

每個人既性格都唔同, 好難一概而論.
如你對佢有意思的話, 不妨主動約佢.

絕對同意! d 男人係一路等一路搵!

嗱, 呢 d 咪係藉口囉「始終大家都番緊工又讀書」
一味掛住忙, 態度就等如不在狀態, negative feeling,
都係俾男方一種唔想撻著的訊號, 唔爹唔吊咁...
但男方就一味揾女朋友喎, 而家佢可能巳找到另一個喇..
我諗而家妳同佢双方都無清晰訊號可供辨認

我是男, 不是女
志願渣鐵馬做騎警, 截住靚女睇風景

仲有好多棵樹你可以揀無必要要死一個

引用:
原帖由 scgift008 於 2011-10-6 09:27 AM 發表
每個人既性格都唔同, 好難一概而論.
如你對佢有意思的話, 不妨主動約佢.
我都有主動搵番呀
不過始終無搵一排 好驚已經唔同左

引用:
原帖由 holidaydriver 於 2011-10-6 02:58 PM 發表
嗱, 呢 d 咪係藉口囉「始終大家都番緊工又讀書」
一味掛住忙, 態度就等如不在狀態, negative feeling,
都係俾男方一種唔想撻著的訊號, 唔爹唔吊咁...
但男方就一味揾女朋友喎, 而家佢可能巳找到另一個 ...
男仔2X唔係好多都好緊張事業架咩?
我唔了解...我而家好努力想比訊號
但唔知點樣佢先明白

引用:
原帖由 s291167 於 2011-10-6 09:15 PM 發表
仲有好多棵樹你可以揀無必要要死一個
我身邊無咁多選擇

佢戈陣成日揾你, 就係緊張妳多過事業
而家過咗氣, 你先睇吓佢有咗 gf 未喇,
如果有咗 gf, 俾訊號都唔會有反應
睇形勢佢有咗另一個 1st choice 架喇
仲有呀, 我睇唔到你鍾意佢囉
你唔鍾意佢就無謂搞喇

我是男, 不是女
志願渣鐵馬做騎警, 截住靚女睇風景

引用:
原帖由 holidaydriver 於 2011-10-7 12:45 PM 發表
佢戈陣成日揾你, 就係緊張妳多過事業
而家過咗氣, 你先睇吓佢有咗 gf 未喇,
如果有咗 gf, 俾訊號都唔會有反應
睇形勢佢有咗另一個 1st choice 架喇
仲有呀, 我睇唔到你鍾意 ...
我都認我自己成日想太多...又表達唔到自己
我真心覺得佢好的 有時會想起佢
點樣挽回一下...教下我 求下各位ching

伸延閱讀
 40 123
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→ 發新話題發佈投票

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。