gem xanga被爆 狂寸鄧麗欣、吳卓羲、胡杏兒

gem xanga被爆 狂寸鄧麗欣、吳卓羲、胡杏兒 E-mail 此主題給朋友

八婆gem把口唔收基督徒喎仲誠實過天真嬌

http://hk.apple.nextmedia.com/template/apple/art_main.php?iss_id=20111126&sec_id=462&subsec_id=463&art_id=15835585維基解密的厲害毋庸置疑,高登解密的破壞力也不能少覷!最近網民「高登天后瓊姐」爆破了新進歌手鄧紫棋( G.E.M.) 15歲時撰寫的 Xanga,內媞藾x粗口橫飛,除夾雜狂寸鄧麗欣歌藝差、吳卓羲舞技劣、胡杏兒是全世界最賤的演員外,又有 G.E.M.與舊愛 Bryon到梅窩三日兩夜的「新婚」初體驗回憶。

昨日高登討論區人頭湧湧,原來女神 G.E.M.的 Xanga被人爆破,旋即吸引無數高登仔眼球,邊食花生邊留言,爭睇女神真面目。其 Xanga網誌全是圍繞 06年和 07年,首頁分別有 G.E.M.和舊愛 Bryon的私照,用戶名稱是 Gloria(鄧的洋名),出生日期亦與 G.E.M.相同。 Xanga媮鬖 G.E.M.的 MSN、 ICQ等個人資料,但戲肉還是網誌的文字內容。

一向予人好 pure好 true的 G.E.M.現已 20歲,原來年幼時非常粗鄙,當時還在念中四的她,語氣已非常驚人,字埵瘨 F前 F後,又不留情面寸盡藝人。 06年無綫頒獎禮,胡杏兒未能憑《肥田囍事》奪視后, G.E.M.便寫道:「好嘢,死肥杏冇獎!佢係全世界最肥最賤最樣衰最唔識做戲最乞人憎嘅演員!如果畀咗個女主角獎佢,我一定興到炸!即刻打爛部電視。」無巧不成話,後來 G.E.M.和杏兒是同屆樂壇新人,結果 G.E.M.在商台吒咤頒獎禮中將杏兒擊敗。
G.E.M.連 Stephy也不放過,她說:「好多人都知我唔鐘(鍾)意鄧麗欣,佢唱 live真係驚嚇!」但她對男明星卻有另一態度,有次跟吳浩康合照,不忘在 Xanga晒命:「我的天!最親愛的 Deep……最興奮都係 ah Deep讚我唱得好,哇卡卡!」她對台灣幫亦情有獨鍾,尤其是飛輪海的吳尊和炎亞綸,難怪現在會情傾林宥嘉。

Stephy(圖)被 G.E.M.彈歌藝差,杏兒(右圖)谷肥演《肥田囍事》也被勁踩, G.E.M盼她們有
怪莫怪原諒她。

更新
邓紫棋( G.E.M.)被踢爆入行前於网誌用粗言狂批胡杏儿、邓丽欣及吴卓羲,更被发现在 15岁那年与男友到离岛过夜三日,因此被怀疑早已失身。现年 20岁的 G.E.M.昨日出席活动即场向三位艺人道歉,但却没有正面回应自己是否处女。

邓紫棋昨日到红馆担任「第六届世界啦啦队锦標赛」嘉宾,她对自己 15岁入行前於网誌抨击其他艺人,当中更粗口横飞,她表示:「我细个真係好低能,接触粗口成日讲完觉得成熟,我今次真係千年道行一朝丧,真係好样衰。」对於被指与男友离岛之行早已失身一事, G.E.M.说:「当时我 15岁,犯法嘢,我哋只係拖住手咋。」问她是否未失身?她说:「冇呀,我前男友都挺身而出证我清白。呢件事係佢打嚟话我知。」

唔接受婚前性行为
问 G.E.M.是否处女及有否失身给男友林宥嘉?她即澄清说:「我係基督徒,唔接受婚前性行为,我冇呢啲歪念,同埋唔好再牵涉第二个男仔。 G.E.M.还向三位艺人胡杏儿、邓丽欣和吴卓羲道歉,她指入行后欣赏各艺人付出的努力。另外,她对自己指摘母亲一事说:「我妈咪喺上海 send短讯话支持我,叫我坚强,母爱好伟大。」

至於被 G.E.M.指为「肥杏」以及被她形容为很贱的胡杏儿,昨日到铜锣湾出席珠宝店活动,她戴上约值 1,800万港元的钻饰,明艷照人。对於被 G.E.M.狂踩,胡杏儿表示看过有关报道,她说:「每个人都有自己钟意同支持嘅偶像,唔可能要所有人都钟意自己。」

胡杏儿唔怪 G.E.M.
对於被 G.E.M.指又肥又贱,杏儿笑说:「我同佢係同一届嘅乐坛新人,喺活动上都见过面倾过偈,我就唔觉佢唔钟意我。」杏儿表示若跟 G.E.M.见面不会尷尬,亦不会怪她。提到 G.E.M.公开道歉,杏儿说:「总之有人钟意有人唔钟意,不过我宜家都瘦番,可能当年爭奖爭得太犀利,咁有 fans为自己偶像去批评另一个艺人啫,唔使 say sorry。」

係囉,人地3日去溫書咋

on.cc 東方互動 專訊】 G.E.M.(鄧紫棋)其07年網誌疑遭黑客入侵而曝光,網誌中她勁踩「肥杏」樣衰、乞人憎,又彈鄧麗欣(Stephy)唱現場差,連阿媽都鬧埋一份! G.E.M.以電話回覆本報:「我諗阿媽睇到都會嬲,當時冇諗過私人日記會畀人睇到,如果有人睇到唔開心都想道歉。」當年還未入行的G.E.M.只有14、15歲,問到日後見到胡杏兒、鄧麗欣會否尷尬?她說:「嗰時咁細個,都唔記得咗自己咁寫,希望佢哋有怪莫怪我唔識世界,當時係粉絲心態,細個以為寫完又唔使負責任。」

鄧紫棋在母親陪同下接受第125期《FACE》訪問時,表示曾經戀愛的她從未「蝕底」過給任何男性,所以至今還是處女,並大爆要把初夜留給未來老公。[29]原文如下:

最激對話 G.E.M.自認處女
記者在週一(12日)再致電G.E.M.,電話訪問全程,鄧媽媽都陪住G.E.M.接受訪問,自稱同媽媽感情要好無所不談的 G.E.M.當住媽媽面照講戀愛經驗,甚至自爆要留初夜畀未來老公!
F:你會唔會check住男朋友有冇搞搞震?
G:我都有睇之前男朋友電話 SMS紀錄,一定會搞清楚佢身邊多唔多女性朋友同行蹤!
F:咁你易唔易呃?
G:唔易o架我覺得!就算我同之前男朋友拍咗拖差唔多三年,我都冇蝕底畀佢!出街玩,幾夜都好,我都一定返屋企瞓!
F:咁你咪仲係處女?
G:……係o架……

F:你係唔係諗住要留第一次畀老公呀?
G:都係o架!
F:咁你諗住幾時結婚?
G:一定要 25歲前,我覺得結婚係一件好開心嘅事,又唔會影響事業!
F:你都未拍拖,快諗結婚?
G:我物色緊 o架啦……哈哈……

篇訪問09年尾

15歲時撰寫的 Xanga,內媞藾x粗口橫飛,除夾雜狂寸鄧麗欣歌藝差、吳卓羲舞技劣、胡杏兒是全世界最賤的演員外,又有 G.E.M.與舊愛 Bryon到梅窩三日兩夜的「新婚」初體驗回憶。

近排真係花生賣斷市
偽人之名果真名副其實,受之無愧

Gem,,說都是真話,無乜問題

「 偽 人 」 始 終 是 你 們 的 名 字 !

一早都已經唔鐘意哩個GAM,
如果佢有咁純情,訪問就唔會連自己係未處都講出黎啦,
哩d叫扮純情,
仲話自己唔過夜,宜嫁爆埋佢同男朋友梅窩3日2夜,
仲會唔會係處,
大家心褢有數…

引用:
原帖由 doubleman 於 2011-11-26 08:09 AM 發表
Gem,,說都是真話,無乜問題
paid Bloggers ,你好

真還是假?

gem係處女我信係真架

佢真係好乞我憎...

肥金魚把口真賤

引用:
原帖由 Bateman 於 2011-11-26 07:54 AM 發表
八婆gem把口賤到基督徒喎
http://hk.apple.nextmedia.com
G.E.M. 都係講事實,
之不過表達方式確實有問題!
鄧麗欣 - 確實歌藝差,而且又唔識做戲
吳卓羲 - 跳舞真係唔得,不過做戲都還可以
胡杏兒 - 做戲認真麻麻地!

樓主夠係勁踩女藝人,
繼之前陳嘉桓到而家阿 G.E.M.,
鬧人毫無保留,
希望你鬧藝人之前留有餘地,
唔係扇風點火唯恐天下不亂,
得饒
人處且饒人!

反對靚模破壞娛樂圈秩序!

gem唔知有無請paid blogger 護航呀

伸延閱讀
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→ 發新話題發佈投票

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。