[遊戲討論] The Elder Scrolls V: Skyrim 下載及集中討論區(1/1/2012 新增MOD教學)

其實有冇正式爆機架隻GAME...
暴風友 獨孤城已搶 杜奧因已殺
冬堡 兄弟會 盜賊公會 戰友團 都ko哂..
而家究竟係仲有野做定可以開新save

我想問..係咪要下載哂E3樣野..THEN ALL 解壓..咁就INSTALL 到GAME?

破解版下載
3DMBT-http://www.sendspace.com/file/l1nj58
安裝信息
1. 解壓縮
2. 複製破解補丁
3. 運行遊戲

Razor1911破解版+單獨補丁-http://www.sendspace.com/file/wlc5qn
1.解壓縮
2.載入鏡像
3.安裝遊戲
4.複製 Razor1911文件夾中的破解補丁到遊戲目錄覆蓋
5.運行遊戲

破解補丁下載
Razor1911-http://www.sendspace.com/file/dkty5p

我想問問~~~我係裝左正版既
咁我仲可唔可以裝係個中文補丁架?
同係唔係裝哂個2個中文補丁就開到中文?

引用:
原帖由 泰12060728 於 2012-1-2 12:28 PM 發表
我想問..係咪要下載哂E3樣野..THEN ALL 解壓..咁就INSTALL 到GAME?

破解版下載
3DMBT-http://www.sendspace.com/file/l1nj58
安裝信息
1. 解壓縮
2. 複製破解補丁
3. 運行遊戲

Razor1911破解版 ...
是但一個,第一次玩破解
引用:
原帖由 510599 於 2012-1-1 11:10 PM 發表 [url=redirect.php?goto=findpost&pid=314797734&ptid=16967938][/url]

Let me guess...someone stole your sweetroll...
其實i used to be an adventurer like you then i took an arrow in the knee係有段故....
依句野係外國TROLL到乜咁,YOUTUBE勁都CHANNEL都用依句野黎攪笑
引用:
原帖由 KOBUN 於 2012-1-2 01:00 PM 發表 [url=redirect.php?goto=findpost&pid=314844778&ptid=16967938][/url]
我想問問~~~我係裝左正版既
咁我仲可唔可以裝係個中文補丁架?
同係唔係裝哂個2個中文補丁就開到中文?
唔用破解檔就OK了
係,第一個補丁係簡體,第二個係PATCH做繁體
所以兩個都要DL哂

點解我裝左Applocale之後..裝完唔見有得用比我係入面按野既
JA係冇就直接點選「瀏覽」選你電腦Skyrim的File Location中的TESV

同你比我依個繁体版字体包(for3DM1_4)_zip
我DOWN左之後用WINZIP解唔到既/ \

引用:
原帖由 KOBUN 於 2012-1-2 02:08 PM 發表
點解我裝左Applocale之後..裝完唔見有得用比我係入面按野既
JA係冇就直接點選「瀏覽」選你電腦Skyrim的File Location中的TESV
引用:
原帖由 KOBUN 於 2012-1-2 02:10 PM 發表 [url=redirect.php?goto=findpost&pid=314850620&ptid=16967938][/url]
同你比我依個繁体版字体包(for3DM1_4)_zip
我DOWN左之後用WINZIP解唔到既/ \
這是閣下問題了
你可以自己上3DM DOWNLOAD

3DM..係咩來@@?

我想問下esp擺係邊??

放係data到?? 不過唔得ge

用左個Nexus Mod Manager 都禁唔到個個"mod戴入"

仲有 我依家要Applocale先玩到漢化
點樣先可以用Applocale玩到mod???

引用:
原帖由 KOBUN 於 2012-1-2 02:16 PM 發表
3DM..係咩來@@?
世界上有樣野叫GOOGLE

引用:
原帖由 climba31886 於 2012-1-2 14:57 發表
我想問下esp擺係邊??

放係data到?? 不過唔得ge

用左個Nexus Mod Manager 都禁唔到個個"mod戴入"

仲有 我依家要Applocale先玩到漢化
點樣先可以用Applocale玩到mod???
MOD ESP檔直接放係DATA度就得,但點開啟......你就要看下果個MOD既說明了
Applocale玩mod?呢句我5係好明

Eminem ,加油!!不要被光明會打倒

麻煩當有問題時請附上一張/數張相,方便解答

引用:
原帖由 wasabi2008 於 2012-1-2 12:05 發表
其實有冇正式爆機架隻GAME...
暴風友 獨孤城已搶 杜奧因已殺
冬堡 兄弟會 盜賊公會 戰友團 都ko哂..
而家究竟係仲有野做定可以開新save
兄弟會 盜賊公會 戰友團 無盡任務/特殊任務
龍祭司面具收集,15魔神物品收集,龍語收集
仲有無盡MOD玩

引用:
原帖由 matthew888 於 2012-1-2 17:36 發表

世界上有樣野叫GOOGLE
多謝你幫忙解答
一個人真係解答5曬...加上有時差.....

呢隻GAME真係頭幾日狂玩, 而家好無聊. 用法師用來用去火球同召喚火精靈,
D魔法一D都唔華麗.. PS 我係玩正版的

總版規
[五] 嚴禁使用過大或不雅成份的簽名或頭像圖片
內容必須合乎上述四項規則之標準,頭像圖片圖檔 File Size 不可大於 250KB , 而簽名圖片圖檔 File Size 的總和不可大於 512KB ,圖片加文字同樣以此標準計算,違者會交由管理員或超級版主刪除個人簽名檔,警告無效或張貼不雅成份的圖片或文字,會即時禁訪不作通知。

伸延閱讀
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→ 發新話題發佈投票

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。