註冊 登入

送贈及交換區

送贈及交換區 E-mail 此主題給朋友

送贈及交換區 各位水族世界的朋友. 養魚用品送贈及交換區現在開始喇.

權限20目的在於想本版資深網友有優先機會. 而每個送出的個案施贈者會獲30分作獎勵. 開帖送贈者有以下資料提供:

1) 物件名稱及資料
2) 送贈條件 (不能涉及金錢交易, 只可以作交換或送贈)
3) 交收地點
4) 聯絡方法請用PM. 但需在版面留言.
****如已成功送贈,請於此回帖內寫出---->已送贈,及請按檢舉通知版主已完成送贈,以便加分)

於2008年1月24日更新
5) 早前因有小數無恥之徒在網上乞求會員送贈養魚用品再在另外的一些二手用品買賣網頁上轉售. 現在重新.
為著一百幾拾利益而出賣人格.版管會嚴厲打擊此等鼠輩的招搖撞騙. 違者一經發現. 會將其所有分身公開置頂公告天下. 及永久禁言禁訪.  6) 並不讚成交換或送贈予會員作任何餵養的食糧,所有要求送贈作為餵養食糧的會員,將重扣分50分,如再要求,將禁言處理。另外此帖所有吹水POST 均會刪除.(但不會扣分). 如非必要請勿留言.

2011年1月4日更新

7)二手買賣, 可到 「寵物用品交易區」,但只限用品http://o2.discuss.com.hk/forumdisplay.php?fid=853
如有發現在此帖有任何金錢交易,一律即時移走,而不作任何事前通知

7寸魚缸+掛濾 8成新
最想換小胡子

鑽石山MTR

回覆 引用 TOP

有六角鐵皇宮可交換其他水草....

最好西鐵沿線交收...

明明就不習慣牽手 為何學主動把手勾
你的心事太多 我不會錯過
明明就他比較溫柔 也許他能給你更多
不用抉擇 我會自動變朋友

回覆 引用 TOP

送修剪後既綠宮廷 ( 20-30條), 紅宮廷 (10多條)
只限夜晚7時後交收
最好就魚街啦

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 翼龍 於 2012-4-29 02:51 PM 發表

送修剪後既綠宮廷 ( 20-30條), 紅宮廷 (10多條)
只限夜晚7時後交收
最好就魚街啦
師兄, 你想搵咩黎交換呀? 我只得海帶同六角鐵皇冠JA...

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 wchiman 於 2012-4-30 05:09 PM 發表

師兄, 你想搵咩黎交換呀? 我只得海帶同六角鐵皇冠JA...
肉體交換

講笑~
話明送架嘛~
ps~海帶係乜?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 翼龍 於 2012-4-30 07:18 PM 發表

肉體交換

講笑~
話明送架嘛~
ps~海帶係乜?

附件

2012-4-30 07:34 PM

回覆 引用 TOP

回覆 7# 的帖子

大鹿角苔??

回覆 引用 TOP

咁要唔要?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 翼龍 於 2012-4-30 07:59 PM 發表

大鹿角苔??
係咩...我買個陣以為係ma
你有冇興趣交換呀

回覆 引用 TOP

大鹿角苔我都有D
之前買莫絲送既
鹿角鐵皇係鬥魚缸仲未死
都唔洗啦

回覆 引用 TOP

1個月大七彩米奇B徵溫暖的家
想交換D莫絲...無既都唔緊要....
屯門區輕鐵沿線or朗平西鐵站

熱門搜尋: 結婚對戒 眼部護理 粉底 鑽石 西裝訂造 新娘化妝 婚宴

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 翼龍 於 2012-5-1 12:09 AM 發表

大鹿角苔我都有D
之前買莫絲送既
鹿角鐵皇係鬥魚缸仲未死
都唔洗啦

咁我要紅宮廷啦. 交收方法pm傾好嗎?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 kamen18a 於 2012-5-1 01:50 AM 發表

1個月大七彩米奇B徵溫暖的家
想交換D莫絲...無既都唔緊要....
屯門區輕鐵沿線or朗平西鐵站
我有莫絲呀. 屯門區交收.
不過唔係太多..可以嗎?

回覆 引用 TOP

回覆 12# 的帖子

七彩米奇?
有無相睇下?

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。