Eric Haze X G-shock GA110EH8A

Eric Haze X G-shock GA110EH8A E-mail 此主題給朋友

正!

附件

2012-8-11 12:32 PM

2012-8-11 12:32 PM

500 @ 800

回覆 1# 的帖子

呢隻巳在30 週年系列我會入手的排首位

呢隻110好毒,希望CC返到貨啦

引用:
原帖由 kimimika 於 2012-8-11 12:42 PM 發表
呢隻巳在30 週年系列我會入手的排首位

呢隻我都昅緊,希望唔會貴過千七就好!! 如師兄你知邊度有得賣,請通知一下小弟好嗎?謝謝 !!

做人要輕鬆自在,笑看人生!!!

回覆 4# 的帖子

一定一定,cc 入貨好瓢忽,之前隻斑馬110 初頭話無,之後又見有返,仲比水平,只售1580

引用:
原帖由 kimimika 於 2012-8-11 03:01 PM 發表
一定一定,cc 入貨好瓢忽,之前隻斑馬110 初頭話無,之後又見有返,仲比水平,只售1580

去cc買錶可遇不可求,如cc隻斑馬110賣1580,即係水其實可以賣1380都得,視乎等幾耐先跌價!!

我希望呢隻Haze110可以月尾有貨返就好!!

做人要輕鬆自在,笑看人生!!!

我隻班馬都係今日在CC買,並問左有冇GA110EH8A返貨,回覆係不知。

附件

2012-8-11 04:08 PM

我還是喜歡它的6900~(⌒-⌒; )

回覆 7# 的帖子

兄,價係米1580 呢?

係$1580,專門店前後返左二隻,我呢隻就係第二隻。

回覆 10# 的帖子

我之前上過手,差小小失手,最後理性甘放返低

好毒
之前3隻都有
呢隻冇理由唔入

邊處有得睇新product 資料? 官網都仲係得八月那一隻錶。

Omega Seamaster 300M GMT
X-copter, ETA 7750
monster, 7S26
Laco pilot. Miyota 821A
Visodate, ETA 2836-2

Eric Haze 真人示範 GA110EH

好正,唔知幾時出呢

伸延閱讀
 16 12
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→ 發新話題發佈投票

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。