[運動] (23/12更新PESEdit.com Patch 球場包!)◤PES 實況足球 2013◢=下載及討論區=

引用:
原帖由 michaelsungo 於 2012-10-22 10:31 PM 發表

臉型包會包括咩人?
我都想知

引用:
原帖由 michaelsungo 於 2012-10-22 10:31 PM 發表

臉型包會包括咩人?
有1800人新臉型,減少左好多假人樣

引用:
原帖由 kin625 於 2012-10-22 10:45 PM 發表
有1800人新臉型,減少左好多假人樣
thx 面補係吾係吾洗開新save都用到?

引用:
原帖由 michaelsungo 於 2012-10-22 11:06 PM 發表

thx 面補係吾係吾洗開新save都用到?

唔使開新save都得,更新左之後會有Alex Buttner既臉型加有紋身,e+都系等緊樓主post上來!

樓主 出左 2.1.1 啵 - -"

引用:
原帖由 kin625 於 2012-10-22 11:20 PM 發表
唔使開新save都得,更新左之後會有Alex Buttner既臉型加有紋身,e+都系等緊樓主post上來!
thanks ching  你點知既其實?

可唔可以唔好再UPLOAD係GOOGLE到..
次次都DL唔到

用SENDSPACE啦...

引用:
原帖由 DKnight2013 於 2012-10-23 09:53 AM 發表
可唔可以唔好再UPLOAD係GOOGLE到..
次次都DL唔到

用SENDSPACE啦...
google 快好多!!  2MB/s
申請gmail acc 就得

Fighter @南生圍 日落

仲有DUMMY 人..............

英冠 得有3隊既-.-

Patch 2.1 都叫做齊隊 (雖然最尾幾隊D人全部重覆)

Fighter @南生圍 日落

請問有沒有pc正版連線玩家
有興趣玩聯赛  第2屆聯賽將於11月舉行 現時參加人數約為13人  有興趣挑戰一眾高手的朋友  歡迎回覆或

可以放埋個EDIT.BIN上黎嗎? thx

這是一個開明的國度,人民都能安居樂業............只要....不搔當政者的癢處........

[HKWEPC]香港人的社區 [PES2013],(PC聯盟)

社區id : Uwants and Discuss HK (密碼:HK)
m群 : group747806@xiaoi.com
What's app : 群組62283747
歡迎各路英雄加入

引用:
原帖由 henrychin 於 2012-10-23 10:05 AM 發表
google 快好多!!  2MB/s
申請gmail acc 就得
次次都網絡錯誤 DL都DL唔到..

引用:
原帖由 halky0418 於 2012-10-22 07:13 PM 發表
我想問裝左2.1後玩ML彈GAME可以點解決?THX
玩ML彈GAME me too

伸延閱讀
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→ 發新話題發佈投票

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。