香港海關 海關督察

過到三關既師兄師姐,請問你地個batch有幾多人成功通過三關?希望多一點數據用作預測 2nd written 人數

我眼見最後面試日期最後係27/5 有冇C兄係遲過呢一日?
我想估下WT2 幾時舉行

感覺佢都收夠人,女仔唔洗好標青都入到, 唔知佢其實點樣選人...唔知有無人考完有呢個感覺呢?

跳傷左?唔通一齊坐紅Van回旺角?

no offence, 個人認為佢地只係要求一個有eq ge正常人。講野有文有路,識正常社交既話應該唔難過關。當然仲有好多因素,但以上係必須,亦係最根本的

回覆 1040# 的帖子

今日5組 foul 淨 6人........

回覆 1041# 的帖子

ching都應該過到關吧?
我所知有d batch 有8人過晒3關亦有batch只有5人

回覆1041 #的帖子

Ching考幾點?
4:25,5組應該得3個pass晒全部

回覆 1043# 的帖子

咁激烈
師兄4:25哩個時間係第幾batch?

引用:
原帖由 zeno4221 於 2013-5-24 03:13 PM 發表 我都係LE room3 ar, 但考11點, 最後都係做唔晒..同組有兩個男仔都過唔倒,淨番一個女仔唔知點喇
我想問係咪可以企上個木箱到? 點運木? 有冇c hing 過左 講黎聽下,好想知

暫時有report到ge timeslot有 8:30am, 9:35am, 11:30am, 1:35pm, 3:00pm, 4:35pm
anymore else?

係咪完晒?

每batch當有40人,拉勻計過到5人,一日都係得 30-40人。篩好多人啊……

有無人落大雨照跑800米室外?

pass all, good luck to all ~
btw, LE room 4 is quite mission-impossible haha .. I mean think and finish the task is very harsh in 10 mins

回覆1045 #的帖子

公平d,仲有人未考
唔好公開討論內容住
27/5應該係最後一日
過埋先再傾

我都係考room 3
Pass到

回覆1048 #的帖子

most candidates were scratching their heads while doing the tasks
but if you do not understand the aim of LE, there's no way out, and keep stucking in the dead end of the tasks

伸延閱讀
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→ 發新話題發佈投票

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。