打印

[PSV] 傳3DS芒亨4延期實因C社想同時出PSV版

傳3DS芒亨4延期實因C社想同時出PSV版 E-mail 此主題給朋友

[隱藏]
日本較另類嘅遊戲雜誌ゲームラボ二月號第98頁的業界流言中,有一小篇講到3DS嘅Monster Hunter 4之所以要延期,並非因官方所講要再提高內容質素,而係因Capcom眼見PSV銷量繼續增加中,打算同時推出PSV版所致先真。文中話N,C,S社三家公司正在協議中。

可信度有幾高?自己諗啦






實用相關搜尋: Spa 遊戲

TOP

Vita出Soul就係想對抗MH,唔想靠MH,唔係MH坐大就煩。

所以機率好低






實用相關搜尋: Spa
一直以來,我為你付出多少?
可惜,為你付出那麼多,
獲得的終於都是失望,
可能我很傻,傻到能為你令出一切,
但我失去多少,我就學會多少,
現在,我寧願永遠的...失去你...

TOP

Believe





*BF4/Titanfall : Sammerhi
R & B Songs fans
------PC------
技嘉 970A-D3
AMD FX 8300
Adata DDR3 1600MHZ 4x4GB
MSI R6950 TF3(OC) 2GDDR5 (mod)
C記 128GB M4
CM E430

TOP

引用:
原帖由 razers 於 2013-1-18 11:18 PM 發表 Vita出Soul就係想對抗MH,唔想靠MH,唔係MH坐大就煩。所以機率好低
雖然我唔玩,但都知MH坐大左好多年啦

SS嘅推出應該都係為左填補MH過檔任記嘅對策,所以如果MH4真係有PSV版的話,亦都要同Sony拆掂先得,否則俾MH直接打自己仲衰過冇MH。






實用相關搜尋: Spa Sony

TOP

[隱藏]
好多人都想係psv玩mh~!
如果真係出mh4係psv ,3ds就死得~!



實用相關搜尋: Spa

TOP

等有真實新聞先算啦
十傳九流



實用相關搜尋: Spa 新聞

TOP

美國Capcom率先回應呢個傳聞:“There are no plans at the moment beyond platforms that have been announced.”

即係乜意思?自己諗



實用相關搜尋: Spa

TOP

N,C,S社三家公司正在協議中

如果係傾psv同3ds可以聯機就爆囉






TOP

回覆8 #的帖子

ching果然眼利,一睇就知重點

否則根本唔使三社合同協商






實用相關搜尋: Spa

TOP

我都想玩psv四代
我會覺得sony呢輪水深火熱, 做邊犯衰邊犯,
畢竟mh4對psv銷量一定有幫助, 講唔定會認低威, 跟c社認錯



實用相關搜尋: Spa Sony

TOP

回覆 10# 的帖子

認咩錯呀,咪又係錢字,sony行科水4代即時出啦


實用相關搜尋: Spa Sony

TOP

巴哈網友已說CAPCOM澄清說
Capcom on Monster Hunter 4 for Vita: “no plans at the moment beyond platforms that have been announced”
カプコンのクリスチャン・スベンソンは、日本のゲーム雑誌ゲームラボから噂に対して言った:

"発表されているプラ​​ットフォームを超えて、現時点では予定はありません。"
http://gamingeverything.com

[ 本帖最後由 23974806 於 2013-1-19 03:18 PM 編輯 ]



實用相關搜尋: Spa

TOP

引用:
原帖由 23974806 於 2013-1-19 03:15 PM 發表 巴哈網友已說CAPCOM澄清說Capcom on Monster Hunter 4 for Vita: “no plans at the moment beyond platforms that have been announced”カプコンのクリス&#1 ...
仲係得一版啫,回帖前睇一睇先好冇?










TOP

回覆 13# 的帖子

CAPCOM高管也都在記者追問下回應
Capcom的Christian Svensson是這樣回复的:“目前除了已公佈的平台,沒有在其他平台發售的計劃。很明顯那些謠言和猜測會繼續無視我所告訴你的話



實用相關搜尋: Spa

TOP

[隱藏]
MH 轉會無望...


實用相關搜尋: Spa

TOP

伸延閱讀
 38 123
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→ 發新話題發佈投票

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。


Copyright©2003- Discuss.com.hk Limited. All Right Reserved.
版權所有,不得轉載。

10.0.1.13