[香港] 鬼之咒•東瀛13

鬼之咒•東瀛13 E-mail 此主題給朋友

節目名有個瀛字(睇唔真),去日本拍o既, 好似幾吸引

update: 鬼之咒東瀛13
(thx樓下)

鬼之咒東瀛13 ar, 今集講自殺森林

【明報專訊】梁思浩昨日為《娛樂審死官》節目開工。提到被雜誌踢爆他近日遭日本黑幫在網誌留言恐嚇?思浩說﹕「去年12月在日本拍攝有線的《怪談》節目,剛巧有個AV女優自殺身亡,我們就邀請師父召她的魂上來問清楚死因,當獨家新聞去做;沒想到她講出很多人的名字,當中涉及一些日本的黑勢力,我才知道原來女優界跟黑幫是有關聯的。」事件驚動日本的黑幫人物,他返港後與《怪談》監製同樣收到不少日本的電話,直至上月有黑幫留言稱,如果有關片段出街的話,後果自負。
暫時不去日本
由於事關重大,思浩已告知電視台自己的困擾,他說﹕「我身為一個主持人或者演員,片段出街與否實在與我無關,我控制不到,你要炸就炸個電視台,不關我事;原定應該3月底播出,我不知最終會不會出街,件事未解決之前,我暫時不會去日本旅行。」

真係好5 明點解呢條B 街咁X 多是非,娛圈第一是非王,去到邊是非到邊,簡直極品,由被TVB 炒魷開始就無停過,連去旅遊竟然都可以搞單遇溺事件 ,e+ 去日本都可以話惹日本黑幫,報紙見到呢條友都想爆粗 尤其知道佢竟然中幾次六合彩

回覆 3# 的帖子

似宣傳多

回覆 4# 的帖子

條友真係幾"傳奇"
但做怪談主持黎講, 佢又真係算幾識攪氣氛, 上次nel nel 悶到爆

引用:
原帖由 BADMARU 於 2013-3-10 02:16 PM 發表
似宣傳多
5 係似,係宣傳,不過,最想聽到嘅橋係梁思浩入自殺森林被失踪
幾想睇呢個節目,尤其自殺森林,但要比錢就...

回覆 7# 的帖子

你有冇有線一台? 可以等遲d播
今集尾段講日本鐵路有少少寒

引用:
原帖由 BADMARU 於 2013-3-14 01:29 AM 發表
你有冇有線一台? 可以等遲d播
今集尾段講日本鐵路有少少寒

下...勁假wow...好PS

星期二晚d fds上黎食飯睇佢重播諗住一齊睇笑下梁思浩...大佬, 真係好好笑
自殺森林入面勁假, 自己仆街又扮晒有野, 見到隻雀又話神雀, 又話搵到"死者遺物"...我地思疑係佢地將d衣物一早埋左扮發現
多謝梁思浩令我地果晚睇到咁開心...笑到我地反晒艇

樹海係有好多"節目效果"(呢類節目不嬲都係咁)
不過張相果度我覺得真係有d寒, 可能因為我係一個人睇, 你成班人睇la
引用:
原帖由 babyjane122 於 2013-3-15 03:29 PM 發表

下...勁假wow...好PS

星期二晚d fds上黎食飯睇佢重播諗住一齊睇笑下梁思浩...大佬, 真係好好笑
自殺森林入面勁假, 自己仆街又扮晒有野, 見到隻雀又話神雀, 又話搵到"死者遺物"...我地思疑係佢地將d衣物一早埋左 ...

成個鐘就講佢地響日本仚家鏟雪, 都唔知有乜咁驚.

節目個預告講到好勁gum,但播gei時候反而無咩睇....一路果D日文旁白同歌有D日劇feel好古怪,咩"神鳥初現"呀果D有D誇張,希望下集精彩D啦

姓梁件騎呢真係超作狀,d戲咁屎,抵比星爺玩啦

引用:
原帖由 cottonfeet 於 2013-3-19 05:19 PM 發表
節目個預告講到好勁gum,但播gei時候反而無咩睇....一路果D日文旁白同歌有D日劇feel好古怪,咩"神鳥初現"呀果D有D誇張,希望下集精彩D啦

九唔答八地出現日文, 日語
大佬, 係香港既節目, 唔係外購, 冇啦啦加呢D野上去都多舊魚
梁思浩下下賴驚賴surprise個樣明白晒點解劇又冇人搵佢拍, 戲又冇人搵佢做.........低能

引用:
原帖由 babyjane122 於 2013-3-20 09:51 AM 發表

九唔答八地出現日文, 日語
大佬, 係香港既節目, 唔係外購, 冇啦啦加呢D野上去都多舊魚
梁思浩下下賴驚賴surprise個樣明白晒點解劇又冇人搵佢拍, 戲又冇人搵佢做.........低能
不能同意更多,9唔搭8...

仲有好心咪用譚海琪把聲做旁白啦...

伸延閱讀
 23 12
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→ 發新話題發佈投票

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。