不知所謂既地盤標語

不知所謂既地盤標語 E-mail 此主題給朋友

咁攪笑既...咩地盤咁巴閉呀

人就生,物就死既,做野要變通咁先成功

Island south mtr site

你以為你匿係度就搵你唔到咩,無用架,你d咁出色既男人,
無-論匿響邊度,就好似漆黑中既螢火蟲一樣,咁鮮明,
咁出眾。你憂鬱既-眼神,唏噓既鬚根,神乎奇技既刀法,
同埋果杯Dry Matinee都已經將你砌底甘出賣左,雖然你係甘出色,
但始終行有行規

回覆 3# 的帖子

Ching 係 屯門稔灣污泥焚化爐

可能會影響電子控制器, 所以貼有這種標語.

可以引雷劈到地盤經理

各位不要被洗腦, 要獨立思考, 我3歲讀幼稚園,已有獨立思考,
事關我見到媽媽每月都有交學費..........知道老師叫我禱告先食飯,感謝甚麼之類十分on膠.........

回覆 5# 的帖子

邊d儀器咁把炮呀?

計我話, 寫呢句標語果位仲把炮

作官的原不是叫行善的懼怕、乃是叫作惡的懼怕。...他是 神的用人、是伸冤的、刑罰那作惡的。《羅13:3上,4下》
順從 神、不順從人、是應當的。《徒5:29下》

公義和公平、是你寶座的根基.慈愛和誠實、行在你前面。《詩89:14》
只要你行公義、好憐憫、存謙卑的心、與你的 神同行。《彌6:8下》
惟願公平如大水滾滾、使公義如江河滔滔。《摩5:24》

回覆 5# 的帖子

咩電都未通, 仲起緊, 邊會有影響丫

affect the blasting operation?

「不準」
呢個好似係「準備」個「準」,「不准」好似係咁寫。

no bring?
bring 幾時變左名詞

屌那媽    連個准字都寫撚錯       呢個標語去堆田

真係好有興趣知道呢張告示係出自邊位SO既手筆????????

回覆 11# 的帖子

佢邊有寫錯呢?
咪就係想話比人知呢個標語根本就係"不準",
唔準確架

作官的原不是叫行善的懼怕、乃是叫作惡的懼怕。...他是 神的用人、是伸冤的、刑罰那作惡的。《羅13:3上,4下》
順從 神、不順從人、是應當的。《徒5:29下》

公義和公平、是你寶座的根基.慈愛和誠實、行在你前面。《詩89:14》
只要你行公義、好憐憫、存謙卑的心、與你的 神同行。《彌6:8下》
惟願公平如大水滾滾、使公義如江河滔滔。《摩5:24》

inside landfill site. this is very important thing. similar to no mobile phone in gas station.
a spake will casue explosion.

methane emitt surround inside the landfill site. all electronic equipment used inside landfill site must be ATEX certified.

係 昂船洲 既大壓力缸內, 或者煤氣之類果類儲氣缸,
連勞記入去缸內 都唔俾 拎相機, 手機..

廢事一閃就爆...

所以係果樹, 唔怕被人告..  

除非有人係果樹出意外, 要抬出黎...  

http://bit.ly/HFEtU4  <-- 十戒係度.安全佬唔睇就天打雷劈,唔死都無用

伸延閱讀
 16 12
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→ 發新話題發佈投票

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。