4/3~CP新世紀簡報

所需閱讀權限 1

4/3~CP新世紀簡報 E-mail 此主題給朋友

今日放假,起身去食個早餐就北上CP,今日平日人不多,只是過關時人多咗DD,
過關後就去買了和諧號車票,就即上車,唔使等太耐,車內冇咩人,心暗喜,即表示唔多師兄中午北上CP,
開車前即CALL經理BOOK房&車到車站接!
( 我比較喜歡平日中午北上,因為呢D時間師兄比較少,不用搶囡囡,
還有的是,囡囡剛上班,有精神有力氣 )

到了經理安排到U台房選囡囡,大約10~12個囡囡,最後選了今次的女主角#529...人仔698
貴州人士,21歲,約160CM,33B淺色 Lin,水唔多,服務聽話好玩,但冇車牌

入房後,囡囡先幫我點飲品,然後好乖巧幫我除鞋&身上的衣物,
之後跳舞,佢跳得好誘人,挑逗得我老二即刻{動L},硬過陽元石
囡囡之後清潔老二,再吹奏咗一曲,成十多分鐘,才帶套女上,
然後互相坐著波貼波抱住抽插,再男上....出了第一Q!

相擁一陣後,囡囡去預備水床,我就在床上睇A片休息
之後當然是水床服務啦,囡囡好細心,服務做得我好舒服,仲會主動幫我沬乾全身的水,
返上床後,囡囡冇蛇王,而係幫我按摩,手勢好唔好不是重點(去得呢D埸,唔會有咩要求),重點是囡囡的態度,

我被囡囡按到老二再次{動L},囡囡再次床上挑逗服務,再吹十多分鐘,
我再次出動~迷你按摩棒,囡囡不但唔拒絕,仲好主動叫我震佢妹妹,
之後先男上,再推車,女上,掛鼓,再男上~
攪咗成半粒多鐘,順利出了第2Q!

之後互相抱實係床上休息,因為大家太激太投入,所以我同囡囡都喘哂氣,好累得要命,
同時又感受囡囡的收陰肌,休息一陣囡囡再幫我洸白白,
洗完休息陣傾下計,交換微信,夠鐘就俾家用,走時見到個大波囡囡#496幾順眼吸引,下次去試下佢
叫車到火車站,坐和諧號返深圳回香港,
完成4/3CP之旅~!

囡囡套制服唔錯,好好睇!

新世紀坐大巴直到唔駛接送

NIce Girl , Nice Trip

引用:
原帖由 查篤撐 於 2013-3-5 03:51 AM 發表
新世紀坐大巴直到唔駛接送
師兄指的是hk至cp的直巴嗎?

引用:
原帖由 豉油痕 於 2013-3-6 12:41 AM 發表

師兄指的是hk至cp的直巴嗎?
查生話皇崗、羅湖大巴。

引用:
原帖由 豉油痕 於 2013-3-5 01:55 AM 發表
今日放假,起身去食個早餐就北上CP,今日平日人不多,只是過關時人多咗DD,
過關後就去買了和諧號車票,就即上車,唔使等太耐,車內冇咩人,心暗喜,即表示唔多師兄中午北上CP,
開車前即CALL經理BOOK房&車到車站接!
...
三歲幾SN,真係超耐冇去,而家加到幾多錢房錢?

引用:
原帖由 o_~ 於 2013-3-6 01:05 AM 發表

三歲幾SN,真係超耐冇去,而家加到幾多錢房錢?

因預早約半小時打俾經理book房,so免房費
囡囡由498~898不等

多唔多大波?靚唔靚?

回覆 1# 的帖子

C兄!因為小弟明天想上伸細紀!想問下'多唔多呂?大唔大波?靚唔靚?唔該!品評下哩!

引用:
原帖由 高文 於 2013-3-5 02:07 AM 發表
囡囡套制服唔錯,好好睇!
換咗新制服??

引用:
原帖由 ak1998 於 2013-3-6 02:16 AM 發表
多唔多大波?靚唔靚?
靚女就唔特別多,大波有唔少

引用:
原帖由 ak1998 於 2013-3-6 02:24 AM 發表
C兄!因為小弟明天想上伸細紀!想問下'多唔多呂?大唔大波?靚唔靚?唔該!品評下哩!
囡數量一般,樣子普通的比較多,大波的都有一定數目!

引用:
原帖由 香港雞蟲 於 2013-3-6 09:35 AM 發表
換咗新制服??
是的~換了新工衣

點解唔坐大巴,可以睇下風景.

伸延閱讀
 17 12
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→ 發新話題發佈投票

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。