☆西野カナ☆fans club第3回,歡迎~~

本主題由 xru 於 2014-4-17 10:36 AM 提升
好靚女呀.............

引用:
原帖由 a03003 於 2013-4-7 12:17 AM 發表
仲諗住去到洗下錢,點知一蚊都沒用過

一樣都冇買?

本身都諗住買手燈...點知去到已經冇晒lu~
佢唱錯歌詞個度嗌もう一回真係好得意.

引用:
原帖由 瑪姬 於 2013-4-7 12:49 AM 發表
佢唱錯歌詞個度嗌もう一回真係好得意.
仲有唔記得想講咩果度

引用:
原帖由 wlai627 於 2013-4-7 12:31 AM 發表 一樣都冇買?
係呀

引用:
原帖由 瑪姬 於 2013-4-7 12:49 AM 發表
我都係
但入到場發現揸住官方手燈既人好似一半都冇
更多人係揸住非官方既粉紅色螢光棒
乜手燈呢樣野唔係應該expect可以提供到全場一人一枝架咩?

引用:
原帖由 |_arco 於 2013-4-7 01:13 發表 我都係 但入到場發現揸住官方手燈既人好似一半都冇更多人係揸住非官方既粉紅色螢光棒乜手燈呢樣野唔係應該expect可以提供到全場一人一枝架咩?
我上次去台灣, 五點幾已經賣剩 T-shirt 咋, 燈同其他 goods 得好少咋, 所以我地幾個, 兩點幾已經去排隊!

引用:
原帖由 |_arco 於 2013-4-7 01:13 AM 發表 我都係 但入到場發現揸住官方手燈既人好似一半都冇更多人係揸住非官方既粉紅色螢光棒乜手燈呢樣野唔係應該expect可以提供到全場一人一枝架咩?
右邊d氣氛好好,我好想坐過去

引用:
原帖由 周白宇 於 2013-4-7 01:41 AM 發表
我上次去台灣, 五點幾已經賣剩 T-shirt 咋, 燈同其他 goods 得好少咋, 所以我地幾個, 兩點幾已經去排隊!

個主辦單位究竟咩心態,手燈呢D相對比較受歡迎既goods就入咁少,反而tee就入咁鬼多

引用:
原帖由 a03003 於 2013-4-7 01:46 AM 發表
右邊d氣氛好好,我好想坐過去

可能香港人怕醜,一開始我喺左邊都冇也點郁,之後一兩首熱身大家反應都唔錯

引用:
原帖由 |_arco 於 2013-4-7 01:13 AM 發表
我都係
但入到場發現揸住官方手燈既人好似一半都冇
更多人係揸住非官方既粉紅色螢光棒
乜手燈呢樣野唔係應該expect可以提供到全場一人一枝架咩?
一嚟冇也貨,二嚟價錢唔係人人負擔到

團購嗰邊D位都幾遠吓,好彩自己第一日買飛

引用:
原帖由 |_arco 於 2013-4-7 02:10 AM 發表

個主辦單位究竟咩心態,手燈呢D相對比較受歡迎既goods就入咁少,反而tee就入咁鬼多
都唔係嘅!一來定價有問題。例如你有500蚊可以買到手燈、袋同記事簿,點都好過買件T加其中一樣

引用:
原帖由 mboy94 於 2013-4-7 04:59 AM 發表 都唔係嘅!一來定價有問題。例如你有500蚊可以買到手燈、袋同記事簿,點都好過買件T加其中一樣
其實我想買件tee

引用:
原帖由 a03003 於 2013-4-7 01:46 發表 右邊d氣氛好好,我好想坐過去
右邊好似大部份係西野家同日本人, 所以真係好 d,  全場幾乎都係佢地叫…

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→ 發新話題發佈投票

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。