註冊 登錄
用戶名 密碼

68 12345
發新話題發佈投票

六合彩桑拿

引用:
原帖由 Fc8 於 2013-4-7 10:53 AM 發表
妙佳執左之后,骨癮大既我已無立錐之地。四出試食無果。見各論壇熱報六合彩,一試何妨。
場極小,浴室地滑,被安排技師,五十路義母外型,力度十足,最慘雙手有破枕,鋒利無比。似被撈泥漢子推背。甚為嘔心。
 ...
無錯,佢地硬件真係唔得,得三格,真係同兩個fd去都包場咁滯,出面又係得三張凳
講返沖涼個位又係差,其中一個沖緊,你行過一定射濕你,個間隔又短,差不多同隔離
肉帛相見,沖完出黎個更衣位又窄,一個唔覺意你挷緊鞋帶,又有人赤條條行緊過黎.
你一抬頭就同人吹蕭了!

引用:
原帖由 雲夢 於 2013-4-8 03:00 PM 發表

其實依家桑拿有開大好少少嘅,都起碼6百幾(暫時試過嘅經驗),機場都唔見得平,龍X閣要5百幾,所以依間算平黎講質素又有番咁上下(日班黎講)。
當然,機場都會有開大嘅,都係睇囡囡俾唔俾 ...
ching龍記有边个可以开大,可否介紹下?

引用:
原帖由 ok3 於 2013-4-8 11:59 PM 發表
ching龍記有边个可以开大,可否介紹下?
號碼就唔講啦,始終係bg私下俾,個場其實唔俾。
btw,有一個好似已經無做,都一排無去。
俾唔俾開大都係講彩數,睇bg心情,有時佢俾依個客,又未必會俾另一個客。我都試過同一個bg,佢唔係次次俾開大,佢話嗰次間房出少少近大廳費時掛毛巾咁揚。
不過掛毛巾度度文化唔同,好似六合彩就咁多次都掛,但無大開,龍記掛毛巾就機會大啲

回覆62 #的帖子

引用:
原帖由 jet2807 於 2013-4-8 11:02 PM 發表 無錯,佢地硬件真係唔得,得三格,真係同兩個fd去都包場咁滯,出面又係得三張凳講返沖涼個位又係差,其中一個沖緊,你行過一定射濕你,個間隔又短,差不多同隔離肉帛相見,沖完出黎個更衣位又窄,一個唔覺意你 ...
大有大玩,細有細玩。看您口袋有多少錢

引用:
原帖由 雲夢 於 2013-4-8 03:00 PM 發表

其實依家桑拿有開大好少少嘅,都起碼6百幾(暫時試過嘅經驗),機場都唔見得平,龍X閣要5百幾,所以依間算平黎講質素又有番咁上下(日班黎講)。
當然,機場都會有開大嘅,都係睇囡囡俾唔俾 ...
龍記五百幾得機餐就太貴,費事去買大細,唔甘心用咁多錢得機餐
想開大就去返開大場算,有時突然想起機先去六合彩

引用:
原帖由 雲夢 於 2013-4-9 11:44 AM 發表

號碼就唔講啦,始終係bg私下俾,個場其實唔俾。
btw,有一個好似已經無做,都一排無去。
俾唔俾開大都係講彩數,睇bg心情,有時佢俾依個客,又未必會俾另一個客。我都試過同一個bg,佢唔係次次俾開大,佢話 ...
如果想去龍記博開大有冇咩時間比較好同埋係咪好靚仔先得又或者part 1果陣多點同bg傾計會好d

引用:
原帖由 真軍大師 於 2013-4-10 12:51 AM 發表
如果想去龍記博開大有冇咩時間比較好同埋係咪好靚仔先得又或者part 1果陣多點同bg傾計會好d

咩時間就真係無研究,我多數夜晚11,12點去。當然靚仔可能真係有so啲,但我自問唔係靚仔,正常樣,我亦都唔會刻意撩bg傾計。不過我遇過一個幾主動健談bg,廿尾,都幾好傾,第二次就開大(仲要係撩撩下出哂水,仲係你耳仔邊講好想同你做,好女友feel,唔似其他開大咁公式化),之後交換埋qq,不過依家好似無做,好耐無搵佢。

仲有試過零晨3點幾4點去,個bg第一次就開大。

其實真係睇彩數,試過一次經理介紹,bg相頭唔差,不過服務公式化,未至於話差,不過不會再幫襯依個bg

伸延閱讀
 68 12345
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→ 發新話題發佈投票

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。