註冊 登錄
用戶名 密碼

68 12345
發新話題發佈投票

六合彩桑拿

六合彩桑拿 E-mail 此主題給朋友

自從上次有師兄介紹左依度有個健兒BG後,
就自己貢左上去試左兩次,剛試完第三次就決定出個包膠。

先略述前兩次,其實兩次都差唔多,
我係夜場上去,師兄介紹同自己上網做功課搵0個0的都唔0係度,
於是個搵笨7經理介紹左個肥C9(仲要兩次都係依個!)
好老實講dup係唔差的,樣都衰唔哂,但真係肥左0的...
真係曲你個街下次各位師兄如有必要搵經理介紹,千祈唔好叫佢搵身材好0個0的.
外表其一,其二就係佢把聲真係成個屋邨大陸師奶咁,係乞人憎0個隻...
dup 0個陣都算靜,但第2part一出完野就姣婆上身咁,係咁講野,
又講下賤野,又攪下你、吱下你,感覺俾人性騷擾梗.. 煩X到爆,好想一巴車埋去。
唯一特別之處係佢會幫你出兩次(如果你想的話)
依個場係起鐘一個電話call,夠鐘一個電話call,轉part係冇call的(龍X閣會有),
因此視乎囡囡喜歡,有0的會早少少幫你part 2。
Anyway,頭兩次我都俾唔合格。

但點解我仲會去第三次? 就係因為發覺真係網上好多人推介依間,
而且介紹0既number多數做日班,於是今次早少少再去。

^@放假,佢話!*得閒,於是mark左佢。
一睇,即刻放心哂,成個人gur哂,今次依個真係樣幾ok,
大約係30歲左右,走肥,波大且堅挺。
part 1佢都算dup得ok,又仔細。
part 2 rpp 一般,但算好心機,其餘都無乜特別,唔算差亦唔係話特別好。

總結,囡囡樣同身材幾好,算dup得,
part 2 技巧唔算十分好,但以依個場0既價錢同佢相頭,
都會再翻食。
同埋,日班0的女係好過夜班的,夜班選擇好少。

都唔知你嗡乜

引用:
原帖由 雲夢 於 27-3-2013 03:20 發表
自從上次有師兄介紹左依度有個健兒BG後,
就自己貢左上去試左兩次,剛試完第三次就決定出個包膠。

先略述前兩次,其實兩次都差唔多,
我係夜場上去,師兄介紹同自己上網做功課搵0個0的都唔0係度,
於是個搵笨7 ...
已經去左三次咁勤力?

「一」「傳媒霸權」打壓新聞自由同言論自由

歪理在胸筆在手, 指鹿為馬即自由

香港有「一 」低質素既傳媒已經太多了

點收費?

佢可能就係果個搵笨7經理,響度出AD !

引用:
原帖由 彩虹車神 於 2013-3-27 06:54 AM 發表
都唔知你嗡乜
師兄我盡人事架啦,尋晚恰住眼訓都想出埋個包膠俾大家睇,
因此文筆係唔多通順,頭先改左少少架啦,
希望過倒你法眼啦老師。

引用:
原帖由 pm769 於 2013-3-27 11:29 AM 發表
佢可能就係果個搵笨7經理,響度出AD !
Hey..
又要我講.. 好厭..
話人之前可以睇番我以前D post唔該,我都預左一出親桑拿post一定有人話AD,所以我都不厭其煩每次講,其實係想大家有個參考可以睇。
奈何我真係鍾意去桑拿,食倒好0既唔好0既都想同大家分享,等大家選擇時有個預算。
雖然係咁,但無論我報告好野或者唔好野都好,都有人話係AD。我唔知依0的人究竟想點,定係想趕絕哂0的有心出包膠0既師兄,因為真係有其他師兄pm同我分享過依度0的人無乜心,唔想再出包膠...
Anyway,包膠我會照出,我知依度亦都有師兄明白我,因此只要有人支持,我都會繼續出包膠。
總好過0的唔出post唔出包膠、只會批評0既人。
批評唔緊要,最重要係有建設。

多謝。

引用:
原帖由 iamsamuel 於 2013-3-27 07:45 AM 發表
已經去左三次咁勤力?

其實似終覺得桑拿感覺上乾淨0的,雖然上樓都好多正野...
但有時都想清清地去下機場就算,賓印市場又靜局
之前去龍X閣多,但似終價錢真係略貴(機場黎講),
因此試一試依間,雖然頭兩次麻麻地,
但今次食番次好0既都覺得值,因為價錢真係平一截。

引用:
原帖由 yosogo 於 2013-3-27 08:15 AM 發表
點收費?

我頭兩次夜班去,今次日班去,
都係收生發發,有冇其他時段平0的真係唔清楚。

BTW,日班選擇會多0的。
記住唔好要身材好...
做定功課先

引用:
原帖由 雲夢 於 2013-3-27 11:42 AM 發表

Hey..
又要我講.. 好厭..
話人之前可以睇番我以前D post唔該,我都預左一出親桑拿post一定有人話AD,所以我都不厭其煩每次講,其實係想大家有個參考可以睇。
奈何我真係鍾意去桑拿,食倒好0既唔好0既都想同大 ...
尼度就係咁,有人成日叫人 PM 怪,亦有所謂捉妖怪 ...
我見到話人 PM 怪嘅多數間唔中都有多少貢獻 ... 雖然我個人覺得要人 PM 關你春事 ... 帖主一係講得明d,一係話明唔會 PM ...講完
話人 AD 嘅仲多餘 ... 自己去過唔掂就話可以直斥其非 ... 自己未去過話人廣告正一多撚魚 ... 就算係廣告又有乜問題,覺得唔 OK 咪舉報佢,等英明版主去决定囉。鄉土亦早有版規,如果話版主都唔信得過 - (雖然殺錯良民都應該唔少),咪自己申請做版主囉 以前有個什麼 w ..乜春個個話佢賣廣告,我去過佢講其他三檔都完全無投訴, 有d懷疑 PM 佢問清楚佢會話尼度應該唔啱你,咁嘅廣告益我食多幾餐好嘢 ... 而家反而斷咗尼條路 錢喺你袋,覺得唔啱走人係消費者權利
當然,我覺得捉PM 怪同捉妖怪絕對有自由 ... 反過來,PM 怪同廣告怪同樣有自由,無需要網絡欺凌 ...
尼度其實都有唔少人睇,只係 CD-Rom 多 ... 如果連有心寫番多少分享嘅都俾人打壓,已經悶到嘔血 ...
有心跟開嘅其實都好知道潛規矩 ... 唔鼓勵人 PM 佢嘅都揸得自己底線好穩,我絕對支持出報告 ...真真假假又如何
阿夢,我撑你

終於明白了!支持再出報告!

引用:
原帖由 ScoutDant 於 2013-3-27 12:41 PM 發表

尼度就係咁,有人成日叫人 PM 怪,亦有所謂捉妖怪 ...
我見到話人 PM 怪嘅多數間唔中都有多少貢獻 ... 雖然我個人覺得要人 PM 關你春事 ... 帖主一係講得明d,一係話明唔會 PM ...講完
話人 A ...
謝你,講得好好!
不過就算有人報告左好得但去到發現唔得,都未必關出報告個人事,
每人要求都唔同,
好似我第一篇包膠旺角碧X,我去之前上網做過功課,見都係彈冇乜讚,
但自己真係去完,又唔係咁差。
反而之後龍X、今次六合彩,真係有好有唔好,
所以我好同唔好都會照出,講明費時以為入到去就一定有好野。
有師兄回應我之前post都講個場唔好,我反而ok,因為佢地唔係得個講字,而係真係去過,
只因為大家經歷唔同,但都係發表自己意見、觀感,去唔去由番觀眾自己衡量。

引用:
原帖由 彩虹車神 於 2013-3-27 01:06 PM 發表
終於明白了!支持再出報告!
多謝師兄支持!

伸延閱讀
 68 12345
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→ 發新話題發佈投票

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。