[日本] 我們都是超能力者

我們都是超能力者 E-mail 此主題給朋友

有無人有睇?
第3集我笑到好辛苦

邊個做?

唔多駛理邊個做,基本上知係 園子溫 做導演就夠了

回覆 1# 的帖子

有追,今季最有意欲追就係呢套,夏帆超正
基本上幾跟原著全能人、廢能事,但本書未完,唔知個篇劇會點寫個結局

引用:
原帖由 laputaparsu 於 2013-5-3 08:24 AM 發表
有追,今季最有意欲追就係呢套,夏帆超正
基本上幾跟原著全能人、廢能事,但本書未完,唔知個篇劇會點寫個結局

超好笑
夏帆係超正我不嬲鍾意佢,但我唔想佢拍埋呢D戲
另外個女主一樣好正呀

我都有睇,笑到我停唔到
但係唔明點解個醫生成日都要揸波囉...
同佢做對手戲個女仔咪好蝕

引用:
原帖由 fkpsa1723 於 2013-5-3 04:09 PM 發表
我都有睇,笑到我停唔到
同佢做對手戲個女仔話係導演條女

引用:
原帖由 5毫美狗打不死我 於 2013-5-3 04:29 PM 發表

同佢做對手戲個女仔話係導演條女
唔係條女,直頭係園子溫老婆黎
但第二三集換左導演即刻冇左揸嘅鏡頭

引用:
原帖由 AAEEEE 於 2013-5-2 10:49 PM 發表
有無人有睇?
第3集我笑到好辛苦
笑到肚痛...未睇第三集
但係第二集已經笑到好辛苦

引用:
原帖由 fkpsa1723 於 2013-5-3 04:09 PM 發表
我都有睇,笑到我停唔到
"攝"本落條罅度真係估佢唔到

引用:
原帖由 5毫美狗打不死我 於 2013-5-3 10:34 AM 發表

超好笑
另外個女主一樣好正呀
估唔到佢會肯接依種角色...上次套一人靜已經覺得佢接角色好大膽

引用:
原帖由 5毫美狗打不死我 於 2013-5-3 10:34 AM 發表

超好笑
另外個女主一樣好正呀
真野惠里菜堅得
http://youtu.be/c5bJm057SZ4

http://youtu.be/FrvNPvD6epc

真係笑死我
扯其果到打到夏帆塊面

引用:
原帖由 翔翔881 於 2013-5-3 11:50 PM 發表
真係笑死我
扯其果到打到夏帆塊面
岩岩睇左第三集...打到塊面果下係今集最好笑既位
後面幻想gay收埋電話果part好重口味但又好好笑...

佢片尾都幾正,集集都唔同
有冇人知道片尾曲咩名

引用:
原帖由 kinhim 於 2013-5-3 11:09 AM 發表

岩岩睇左第三集...打到塊面果下係今集最好笑既位
後面幻想gay收埋電話果part好重口味但又好好笑...

佢片尾都幾正,集集都唔同
有冇人知道片尾曲咩名
石崎ひゅーい 「夜間飛行」

伸延閱讀
 26 12
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→ 發新話題發佈投票

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。