[本地] ※ 13-14港甲新聞討論(上訴委員會裁定鞠盈智無須為挑釁球迷事件停賽 #2905)※

引用:
原帖由 cheungcheung168 於 2013/5/18 21:25 發表
標準流浪今晚證實,效力該隊的港腳前鋒林學曦,明日以亞援身份加盟印超球會佩斯查,合約為期4個月,如表現理想, 將簽署一紙更長合約。流浪會長莫耀強對佩斯查羅致現年21歲的林學曦感高興,希望他好好珍惜今次外闖的 ...
可喜可賀!要加油, 為香港足球, 為港甲球迷, 為自己爭一口氣

幸運兒童並不多

引用:
原帖由 幸運兒童並不多 於 2013-5-18 09:44 PM 發表

畢基間接令南華需要重建
但其他方面倒真係幫到手
所以向薪水比得到既情況請到Djeparov都唔出奇

林學曦

回覆 131# 的帖子

我都覺得需要,因為佢無以前禁靈活,希望佢快d修好身,打返水準

永遠支持皇馬 希古恩+卡卡 Fans!!

回覆 138# 的帖子

學曦有質素㗎,有速度射術都唔錯,又勤力,可造之材

引用:
原帖由 rockmanxx8 於 2013-5-18 10:00 PM 發表

林學曦勤力

引用:
原帖由 沉默的智者 於 2013-5-18 10:17 PM 發表
林學曦勤力
勤力地蛇王

引用:
原帖由 赤木軍馬 於 2013-5-15 07:21 PM 發表
我懷念卡卡,羅生揾到佢番泥就好

我係大哨fans
所以都知道卡卡(caca)近況,而家佢肥到呢...

回覆 142# 的帖子

我嘅意思係踢波果時,見到有次佢逼甩左人地個波 其實我唔太清楚嘅

引用:
原帖由 rockmanxx8 於 2013-5-18 10:00 PM 發表

聽聞佢練親波都遲到

回覆 145# 的帖子

哈哈,原來係禁,我其實唔太清楚

引用:
原帖由 rockmanxx8 於 2013-5-18 10:00 PM 發表 學曦有質素㗎,有速度射術都唔錯,又勤力,可造之材
係未反話泥架

引用:
原帖由 kmbvolvo 於 2013-5-18 09:46 PM 發表 所以向薪水比得到既情況請到Djeparov都唔出奇
呢位烏之別克係亞盃外對香港有無出過場?

其實印尼聯賽球隊多唔多華人球員?始終係香港睇到關於印尼既新聞唔係地震,就係種族爭鬥,個便華人處境其實而家點,重係未經常有排華?雖然衝出香港係好事,但我覺得人身安全最緊要。

引用:
原帖由 sui_stephen 於 2013-5-18 03:17 PM 發表
Jeparov 我覺得仲唔可信
30 歲, 兩屆亞洲足球先生, 今年仲打緊烏茲別克國家隊同韓職
邊會咁快嚟香港?
不過有人話佢之前嚟左香港睇足總盃決賽
吹到似層層咁...
過多2年啦我就信,30唔會黎

伸延閱讀
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→ 發新話題發佈投票

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。