那些年我未試過 中學男女天台大膽猥褻又揸又奶 全被偷拍

那些年我未試過 中學男女天台大膽猥褻又揸又奶 全被偷拍 E-mail 此主題給朋友

真是世風日下!

中國廣東省佛山的南莊四中,一對男女學生身穿校服,在學校天台偷嚐禁果卻被人偷拍,幾張照片迅速在網路上瘋傳,由於尺度十分大膽,一張露出豐滿的女學生胸部,另一張則是男學生替女學生口交,女學生臉部的陶醉表情,被網友說根本就和色情電影一樣。

該校校方至今仍未就事件表態。

http://www.appledaily.com.tw/realtimenews/article/international/20130525/181695/%E4%B8%AD%E5%AD%B8%E7%94%B7%E5%A5%B3%E5%A4%A9%E5%8F%B0%E5%A4%A7%E8%86%BD%E7%8C%A5%E8%A4%BB%E3%80%80%E5%85%A8%E8%A2%AB%E5%81%B7%E6%8B%8D

樣應唔錯 身形更 (廢事版主唔開心 大BALLBALL將相自己按LINK欣賞)

引用:
原帖由 insider20092 於 2013-5-25 09:45 AM 發表
真是世風日下!

中國廣東省佛山的南莊四中,一對男女學生身穿校服,在學校天台偷嚐禁果卻被人偷拍,幾張照片迅速在網路上瘋傳,由於尺度十分大膽,一張露出豐滿的女學生胸部,另一張則是男學生替女學生口交,女學 ...
身形好似幾好又大波,大陸妹係得

各位行家覺得點,起碼D級?

係都酒店搞,返屋企,公廁搞啦,唉。

引用:
原帖由 ~得得地~ 於 2013-5-25 09:55 AM 發表
係都酒店搞,返屋企,公廁搞啦,唉。

大陸公廁好難唔臭。。。

酒店佢地冇錢

我覺得影人公開先冇品囉,唔抵得?

引用:
原帖由 方九貞 於 2013-5-25 10:01 AM 發表

大陸公廁好難唔臭。。。

酒店佢地冇錢

我覺得影人公開先冇品囉,唔抵得?

起碼偷拍者沒有拿相去.....   至於品 當街好肉狗咁搞已算賤 唔駛同佢地談道德

WOW...正呀!!!

真係好似陳冠A同黑鮑嬌

有強權,無公理,靠嚇鬼,最實際.

吊佢,對波又大又挺,
少時不吊HI枉少年,現在我深深的後悔了

身材好好

引用:
原帖由 天上的一片雲 於 2013-5-25 11:02 AM 發表
吊佢,對波又大又挺,
少時不吊HI枉少年,現在我深深的後悔了
BALL 型正到   仲要又PINK又緊 反應仲咁ENJOY 正過藍妹

好嬲 點解我讀男校同早出生十多年

引用:
原帖由 insider20092 於 2013-5-25 11:12 AM 發表

BALL 型正到   仲要又PINK又緊 反應仲咁ENJOY 正過藍妹

好嬲 點解我讀男校同早出生十多年
以前我個中學時代D人興係網吧扑,幾蚊一粒鐘上住網打機扑個夠
佢除左相仲有片??

正呀喂

要乃埋d西毛先正

男校揸棍

伸延閱讀
 21 12
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→ 發新話題發佈投票

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。