Wade惡意開肘打人應該點罰?

Wade惡意開肘打人應該點罰? E-mail 此主題給朋友

http://www.youtube.com/watch? v=BBVK0CDo8O0

好明顯惡意出肘打人
你地估下聯盟會點罰?

投票項目 ( 多選: 最多可選 5 項 ) 參與人數 179

1. 點會罰?心照啦,梗係乜事都無

133 (63.03%)

2. 起碼停賽一場啦

42 (19.91%)

3. 罰錢咪算數囉

9 (4.27%)

4. 一睇就知無心嫁啦

13 (6.16%)

5. 點解淨係講 wade?west都有出肘喎?

14 (6.64%)

wade無任何理由要跳起,仲要出肘
睇下stern今鋪點拆

回覆 1# 的帖子

投3. 一睇就知無心嫁啦 ..
D人係好冇品GE

west同wade一樣成個series 停賽最公平

引用:
原帖由 KSLS 於 2013-5-25 08:22 PM 發表
west同wade一樣成個series 停賽最公平
有冇WEST個球睇睇?

回覆 79# 的帖子

09年火箭對湖人 都有先例.... 冇事好正常

引用:
原帖由 KSLS 於 2013-5-25 08:34 PM 發表
http://www.nba.com/playoffs/2013/eastseries7?ls=iref:nbahpt3a

3分30
有冇吹FOUL?

停賽

如果要停,無問題,WEST 都停吧咁

引用:
原帖由 bebeisadog 於 2013-5-25 09:18 PM 發表 如果要停,無問題,WEST 都停吧咁
wade果下有咩理由打落去?
west就pick果下抽一抽水

如果咁計west應該只係進攻犯規,wade就惡意啦

首先,我都唔明點解WADE要用肘開路.
其次,我又唔覺得WADE呢下有極大傷害性, 始終用前臂,沒用肘位. 不過呢下的衝力足以撞跌人, 點都要罰, 例如T FOUL.

P.S. 不是任可1隊的FANS ,只要球賽精彩就欣賞.

引用:
原帖由 bilingual 於 2013-5-25 09:03 PM 發表
有冇吹FOUL?

回覆 86# 的帖子

講明抽下水即刻專登即係惡意啦

引用:
原帖由 KSLS 於 2013-5-25 11:23 PM 發表
講明抽下水即刻專登即係惡意啦
「有意」同「惡意」都唔識分?

伸延閱讀
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→ 發新話題發佈投票

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。