[翡翠台] 《求愛大作戰》討論區 3

引用:
原帖由 utadahikaru 於 2013-6-17 02:20 PM 發表
說真話: 全部男人(包括求愛隊, 包括顧問隊)都唔店...很fake...什麼理論, 什麼背景...
fake 都算,  上輯 理論都有d point ,   今次 都唔知up乜 ,  沒什麼理論

fans 特色 :
1) 永遠向前看 , 有理想,  目光非常長遠
2) 所有講過某台 負面的都是'x手
3) 所有同意了某台 負面的post都是 x手 的friend
4) 人地講 a 台,  佢地一定講 b 台點點點 喇 , 扯開話題

覺得輯野有D義工, 想上下鏡唧 http://www.youtube.com/watch?v=6YecEiAdTsk

總版規
[一] 嚴禁宣傳,連結其他論壇/討論區或商業網頁

[fly]><[/fly]
倉仔:
sold #704
sold #719

話時話, 雖然綠魔外型唔討好, 但d仔比佢執完個look係ok左好多

引用:
原帖由 rl2006 於 2013-6-17 03:41 PM 發表
話時話, 雖然綠魔外型唔討好, 但d仔比佢執完個look係ok左好多
are you serious?  winter 執左仲衰過未執前

fans 特色 :
3) 所有同意了某台 負面的post都是 x手 的friend
4) 人地講 a 台,  佢地一定講 b 台點點點 喇 , 扯開話題

引用:
原帖由 boyboy168168 於 2013-6-17 03:59 PM 發表
are you serious?  winter 執左仲衰過未執前
唔係喎, 我覺 winter 執左好過之前好多喎, 之前真係成大大叔咁款, 嚇死班女仔

另外 cyrus 話佢已經有目標, 有無人知係邊個?

引用:
原帖由 kcthomaslaw 於 2013-6-17 02:23 PM 發表
香港地搵6萬~10萬一個月算好ok啦.

真正金龜都唔會上呢D節目吧.
佢執到阿佳,Whitney算佢執到啦,佢後生都仲可以,21歲出來,唔會太高學歷,阿佳帶佢出來朋友堆到,阿佳d朋友,多數都係咩咩大學畢業,大學教授,佢一個中五,中七,最多high dip,點答爹呀,根本佢地都有距離。

引用:
原帖由 飛0628 於 2013-6-17 04:11 PM 發表

唔係喎, 我覺 winter 執左好過之前好多喎, 之前真係成大大叔咁款, 嚇死班女仔

winter  執左變低b 仔咁

fans 特色 :

今晚又有

引用:
原帖由 boyboy168168 於 2013-6-17 04:17 PM 發表
winter  執左變低b 仔咁
本身都唔見得高姐........wakaka

引用:
原帖由 飛0628 於 2013-6-17 04:26 PM 發表

本身都唔見得高姐........wakaka
根本佢就係成個 學者叔look 嘛

fans 特色 :

成班女最有口德會唔會係律師 ?  我忘記佢個名...

引用:
原帖由 飛0628 於 2013-6-17 04:11 PM 發表

我估係SHARON

引用:
原帖由 cgjr 於 2013-6-17 04:45 PM 發表

我估係SHARON
估唔到 Sharon 都幾多人鍾意架喎.......

引用:
原帖由 cgjr 於 2013-6-17 04:45 PM 發表

我估係SHARON
Sharon 有乜好,   見到副口面 已經知其性格 証明呢班盛男既taste 真special .......

fans 特色 :

引用:
原帖由  於 2013-6-17 04:48 PM 發表

估唔到 Sharon 都幾多人鍾意架喎.......
引用:
原帖由 boyboy168168 於 2013-6-17 04:49 PM 發表

Sharon 有乜好,   見到副口面 已經知其性格 証明呢班盛男既taste 真special .......
我估炸!

因為睇佢地after show 果個live話cyrus 同sharon 係elimination之前係date過一次,片頭又有佢地單獨出去既片段,所以我估係佢炸

伸延閱讀
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→ 發新話題發佈投票

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。