註冊 登錄
用戶名 密碼

30 12
發新話題發佈投票

(轉貼)品儒BB ... 否認揸波,自認高大靚仔高層

(轉貼)品儒BB ... 否認揸波,自認高大靚仔高層 E-mail 此主題給朋友

品儒BB靚仔後生,仲係有過百萬觀眾收看嘅電視台高層,維護香港良心,俾佢揸下係睇得起你

亞視執行董事盛品儒呢排緋聞勁旺,成日被影夜蒲同攬女,最近盛品儒就俾雜誌影到佢同吳浩康前o靚模女友Hazel(唐紫睿)夜蒲。報道仲話佢哋攬攬錫錫,盛生仲疑似向對方摸胸。

今日盛品儒喺上環出席亞視活動時,佢強調只係角度問題,又話啲相好濛,總之同事實不符。

問盛品儒怕唔怕被指花弗?佢即話:「我問過朋友咩叫花弗,如果係指高層、後生同靚仔,我承認。」嘩,曲線讚埋自己,勁!

另外,講到有指亞視遭旅遊車有限公司入稟,申請將亞視清盤,盛生話未收到法庭文件不評論,強調亞視財政同營運都正常。

仙仙

咁精公公呢?

LO LO

傳聞精義工個背脊斷斷地

睇阿盛生應該係南下香港嘅大6富2代, "花弗"都要靠fd話佢知,

Shaiya 2

係渣都唔會係公開場合

佢只係王征隻狗 , 平時工作係陪王征行街 shopping

引用:
原帖由 不想再等 於 2013-6-20 10:05 AM 發表
佢只係王征隻狗 , 平時工作係陪王征行街 shopping
行"征品"店

大陸仔入侵電視台,搞到亞視咁既樣

引用:
原帖由 poortea 於 2013-6-20 03:01 AM 發表
睇阿盛生應該係南下香港嘅大6富2代, "花弗"都要靠fd話佢知,
佢兩叔姪係強國人係眾所九知

引用:
原帖由 dpci1498 於 2013-6-20 08:57 AM 發表
係渣都唔會係公開場合
條女咁索,情不自禁,人之常情

引用:
原帖由 Tck13032011 於 2013-6-20 01:27 PM 發表

行"征品"店
行精品店品精;P

引用:
原帖由 蝗蟲入侵 於 2013-6-20 06:48 PM 發表
大陸仔入侵電視台,搞到亞視咁既樣
但係王盛兩叔姪派膠,俾左唔少歡樂我地

蛋記同亞記都係猩港涼心,抵讚

引用:
原帖由 雞容仙子 於 2013-6-20 07:03 PM 發表

但係王盛兩叔姪派膠,俾左唔少歡樂我地

蛋記同亞記都係猩港涼心,抵讚

仙仙,真的不能同意更多鳥

挑!咪又係男人一個 … ,一樣會賓周痕要屌西。

以後傳媒報道我負面新聞之前,要衡量後果輕重。
非洲D小朋友食樹皮好似食蔗咁,好得意!
我是打 (搭) 飛機過來的!
你]唔係 … 噓我儦嚏H
著得舒服咪得囉!

引用:
原帖由 雞容仙子 於 2013-6-20 12:39 AM 發表
LO LO

傳聞精義工個背脊斷斷地

仙仙

除精公公之外

頁公公係咪都係?

伸延閱讀
 30 12
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→ 發新話題發佈投票

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。