[下載][模擬人生3:島嶼天堂] [The Sims 3: Island paradise] [1.82G]

[下載][模擬人生3:島嶼天堂] [The Sims 3: Island paradise] [1.82G] E-mail 此主題給朋友

遊戲名稱:模擬人生3:島嶼天堂英文名稱:The Sims 3: Island Paradise

遊戲類型:模擬經營SIM

遊戲製作:The Sims Studio

遊戲發行:EA

登錄平台:PC

遊戲語言:英文

遊戲簡介】模擬人生3:島嶼天堂(The Sims 3: Island Paradise)》是EA《模擬人生3》的最新資料片,這次的舞台在一片海上的未知小島,玩家可以在遊戲中開著各類游船探索這些小島,除此之外,玩家甚至可以擁有這些島嶼,並開發它們,在島嶼上建設五星級酒店、度假村等設施,吸引大量遊客,把這片島嶼打造成“天堂”一般。另外玩家還可以在遊戲中參加各類潛水運動,探索在島嶼周圍的神秘海域。EA已經宣布《模擬人生3:島嶼天堂》將於2013年6月25日正式登陸PC和MAC平台。推薦配置:

CPU: Intel Pentium 4/AMD CPU

NVidia 6200GT/ATI Radeon 9600

RAM: 2GB

20GB hdd 硬盤空間

引用:
Download link

http://depositfiles.com/files/6cbg0cw18

pw : pk46709394

【遊戲安裝說明】1.解壓縮,執行\Sims3_EP_10\Sims3EP10\Sims3EP10Setup.exe 安裝遊戲,需要你以前安裝有模擬人生3原版並且升級到最新版本才能安裝

2.當問你序列號的時候使用7AXP-8CKH-6TLZ-7MQS-AS8P

3.複製\Sims3_EP_10\CRACK目錄裡的所有文件到你的遊戲安裝目錄裡Game\Bin覆蓋

引用:

感謝網友 ng1812 提供另一安裝方法

首先將禁左 Sims3EP10Setup.exe 先啦
之後
要搵反你電腦入面已安裝左既模擬市民既檔案既位置
我既就系
C:\Program Files\Electronic Arts\
而我BIN既位置系
C:\Program Files\Electronic Arts\模擬市民3\Game\Bin
而"CRACK" E個 FILE 入面 米有2個野既
ONLY 將個2個野 覆蓋左你 BIN 入面個2個同名既野
再開個GAME 就OK啦甘當然我個模擬光碟機入面都有隻碟既
就系 The Sims 3: University Life 模擬人生3:大學生活 (EP09)
E隻碟啦

冇MDF既?點入GAME?

引用:
原帖由 獨行殺手 於 2013-6-24 11:38 PM 發表
冇MDF既?點入GAME?
1.解壓縮,執行\Sims3_EP_10\Sims3EP10\Sims3EP10Setup.exe 安裝遊戲,需要你以前安裝有模擬人生3原版並且升級到最新版本才能安裝
2.當問你序列號的時候使用7AXP-8CKH-6TLZ-7MQS-AS8P
3.複製\Sims3_EP_10\CRACK目錄裡的所有文件到你的遊戲安裝目錄裡Game\Bin覆蓋

引用:
原帖由 pk46709394 於 2013-6-25 12:00 AM 發表

1.解壓縮,執行\Sims3_EP_10\Sims3EP10\Sims3EP10Setup.exe 安裝遊戲,需要你以前安裝有模擬人生3原版並且升級到最新版本才能安裝
3.複製\Sims3_EP_10\CRACK目錄 ...
LOAD到入GAME之後佢話要入番隻碟..點解決?

正呀,THANKS

引用:
原帖由 pk46709394 於 2013-6-25 12:00 AM 發表

3.複製\Sims3_EP_10\CRACK目錄 ...

係IP定sims3個file ? thz!

我想問"你的遊戲安裝目錄裡Game\Bin"即係邊個資料片既Bin?
我試過放入 島嶼天堂 同埋 原版 既bin都唔得唔該哂

我玩到WO
首先將禁左 Sims3EP10Setup.exe 先啦
之後
要搵反你電腦入面已安裝左既模擬市民既檔案既位置
我既就系
C:\Program Files\Electronic Arts\
而我BIN既位置系
C:\Program Files\Electronic Arts\模擬市民3\Game\Bin
而"CRACK" E個 FILE 入面 米有2個野既
ONLY 將個2個野 覆蓋左你 BIN 入面個2個同名既野
再開個GAME 就OK啦甘當然我個模擬光碟機入面都有隻碟既
就系 The Sims 3: University Life 模擬人生3:大學生活 (EP09)
E隻碟啦

雖然5知關5關事

回覆 8# 的帖子

我終於玩到啦,原來係因為我個BIN入面個兩樣野唔係同CRACK入面既野同名
唔該哂

求教.我連個安裝檔都開唔到;話我runtime error

已成功安裝,感謝大大^^

整左  但整唔到美人魚ge @.@??

del

我想問個問題:
點解我入到主選單
一load個save既時候就即刻彈game
而個error status係「Down Sims 3 已經停止運作。」
求解

NASH - Never Gonna Give Up

我用舊記錄轉去天堂島
都會玩玩下就
"Sims 3 已經停止運作"
唯有再開新既玩新地方
美人魚5識整
搵人教下我

伸延閱讀
 25 12
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→ 發新話題發佈投票

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。