[其他] 係旺角近住新寶戲院個間NIKE旗艦店買左對AIR FORCE 1

係旺角近住新寶戲院個間NIKE旗艦店買左對AIR FORCE 1 E-mail 此主題給朋友

但點解對鞋邊位好多膠水積 個間係咪賣真野架

姐係對面有個公園個間

NIKE旗艦店 ..都驚買到假野..不如你搭飛機去美國入廠睇著佢整,之後先比錢啦

BTW...圖都冇張..

引用:
原帖由 bm270 於 2013-8-3 08:38 PM 發表 但點解對鞋邊位好多膠水積 個間係咪賣真野架
而家nike d qc不嬲差

係專門店買都驚買假
點解吾check清楚先俾錢呢?
不過nike都幫吾落,依家d qc真係食屎,師兄,如果未著過出街,拿拿林去換過對啦

搖滾我生命!!!  呢個係我個新老婆~

個間係真既,膠水緊有,只係多定少,未著過就拎去換

專門店都驚買假...
咁咩鋪頭都可能買到假了..
只不過而家NIKE 質數係差左, 唔代表係假野

引用:
原帖由 bm270 於 2013-8-3 08:38 PM 發表
但點解對鞋邊位好多膠水積 個間係咪賣真野架
你買既時候冇check 鞋?!有不滿應即時更換!
呢處都賣假貨,你唔洗再係HK買鞋!

*** 作者被禁止或刪除 內容自動屏蔽 ***

但門口點解有宏記個招牌既?

引用:
原帖由 ceciliakoo 於 2013-8-4 02:01 PM 發表
但門口點解有宏記個招牌既?
宏記集團

引用:
原帖由 業∼* 於 2013-8-3 08:53 PM 發表
NIKE旗艦店 ..都驚買到假野..不如你搭飛機去美國入廠睇著佢整,之後先比錢啦

BTW...圖都冇張..
去到美國廠應該都睇唔到生產架................因為AF1 多數係Made in Vietamn / china / indonisa.....

果間nike係真既,不過好少係果度買鞋

打正旗號同有單據…如果係假野可以告9佢!

引用:
原帖由 cm.chec 於 2013-8-4 02:23 PM 發表 去到美國廠應該都睇唔到生產架................因為AF1 多數係Made in Vietamn / china / indonisa.....
好波

討論區最好睇就係,睇d分身響度自問自答 XD{~☆~[很遺撼,曾經沒有多說一句:[我愛您!]~☆~}

any photo to see

伸延閱讀
 20 12
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→ 發新話題發佈投票

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。