GTA V 單機相關討論區

引用:
原帖由 ~Darren~ 於 2013-9-28 02:15 PM 發表
thank zone,真係要金會員

冰毒迷宮任殺哂外圍d人重要入屋殺,跟住敵人出現方向去會搵到落地下實驗室,會有汽油

|
唔洗客氣
咁岩我有張金會員係度
可以即試

遊戲角色與現實配音員(都幾似樣
http://www.youtube.com/watch?v=ble0XWqTD3Y

有趣與挫折
http://www.youtube.com/watch?v=FBrXJpcg0xo#t=18

因舊有帳戶是和他人共用,現在已不會出現此情況,所以開設新的個人帳戶
不想佔他人好友空間所以刪除好友,不作通知請見諒

引用:
原帖由 punkysuen 於 2013-9-27 11:22 PM 發表
啱啱見到喪屍,但唔記得影相
隊冧佢執咗$17
我都見到...本來以為有咩好野益我  聽佢up咁耐..
點知乜都無...一拳打Q死佢

想問去NIGHT CLUB個到有冇得3P
我睇返首頁,佢有寫邊每段時間有兩條女可以上,兩條唔可以
但叫佢跳艷舞個時
假設抽中兩個都可以搞野,咁有冇得3P

引用:
原帖由 大地之汶哥 於 2013-9-30 11:38 AM 發表
想問去NIGHT CLUB個到有冇得3P
我睇返首頁,佢有寫邊每段時間有兩條女可以上,兩條唔可以
但叫佢跳艷舞個時
假設抽中兩個都可以搞野,咁有冇得3P
首頁果度我寫得唔好,要改一改

應該係當第一輪一對一艷舞完結後,可選離開或二對一艷舞。女女好感度升爆後,艷舞完結時便有提示可到女女家~

就我上網睇資料,未有見人講過有3p(做愛方面)

因舊有帳戶是和他人共用,現在已不會出現此情況,所以開設新的個人帳戶
不想佔他人好友空間所以刪除好友,不作通知請見諒

引用:
原帖由 ~Darren~ 於 2013-9-30 12:02 PM 發表

首頁果度我寫得唔好,要改一改

應該係當第一輪一對一艷舞完結後,可選離開或二對一艷舞。女女好感度升爆後,艷舞完結時便有提示可到女女家~

就我上網睇資料,未有見人講過有3p(做愛方面)

http://i1 ...
哦,咁其實二對一艷舞冇咩用,反正都冇得3p
今代 night club未咩玩,希望聽日online play有驚喜啦

其實我唔明佢點online play,隻game成幾百萬人玩,佢點分server’
會唔會成隊街見到十幾個玩家呢@@”大家圍殺警察

引用:
原帖由 大地之汶哥 於 2013-9-30 12:50 PM 發表

哦,咁其實二對一艷舞冇咩用,反正都冇得3p
今代 night club未咩玩,希望聽日online play有驚喜啦

其實我唔明佢點online play,隻game成幾百萬人玩,佢點分serv ...
only16 per room

重拾GTA SA揸大機感覺

附件

2013-9-30 01:18 PM

>>港人港事<<

這是一個分享文化見解的平台,雅俗共賞,在文化沙漠下尋找古今香港的歷史遊踪,一同活化這沙漠。懷舊珍品一一回味

某任務彩蛋.向CJ致敬

附件

2013-9-30 01:20 PM

>>港人港事<<

這是一個分享文化見解的平台,雅俗共賞,在文化沙漠下尋找古今香港的歷史遊踪,一同活化這沙漠。懷舊珍品一一回味

個女警npc 有無出過?爆左機都未見佢?

我第一次玩,明明都有得買車庫,但重玩第二次就完全唔見佢有得買,我已經打到過左第二次打劫銀行,都仲未比我買。=.=

引用:
原帖由 terrywong25 於 2013-9-30 04:04 PM 發表
我第一次玩,明明都有得買車庫,但重玩第二次就完全唔見佢有得買,我已經打到過左第二次打劫銀行,都仲未比我買。=.=

can buy 2 garage?

想問下點解我做完炸fib同大幹一票呢兩關都冇錢落到袋既?明明分左好多錢

前日買左
有冇ching知DLC個飛船點用
打左電話但唔知架飛船係邊

引用:
原帖由 rok168 於 2013-9-30 05:38 PM 發表
前日買左
有冇ching知DLC個飛船點用
打左電話但唔知架飛船係邊

blimp icon on map

伸延閱讀
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→ 發新話題發佈投票

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。