[一般賽事] derby owners club手機赛馬遊戲andriod有得玩啦【4】

回覆 #1651: derby owners club手機赛馬遊戲andriod有得玩啦【4】

瞓啦...冇馬跑得..good nite!

引用:
原帖由 圳Fantasy 於 2013-9-6 04:02 AM 發表

點做野架你!快D代重退哂全部啦!
次次代重退一兩隻又再生又奶嘢又爆倉..惡性循環

引用:
原帖由 圳Fantasy 於 2013-9-6 04:07 AM 發表

叫左你唔好咁性急架啦!有兩個空位就身痕!何必啦!
生好馬真係無得急架!

不過話時話,近排生馬仔真係有個奇怪現象!就係第一胎,已經係最好!
之後連續生5隻都唔夠第一隻好!

你會唔會有咁既情況?
Haha..鬼叫我勁咩...有心有力,生得就生

係呀,好似唔止我一個係咁..有幾個老友都係

引用:
原帖由 圳Fantasy 於 2013-9-6 04:15 AM 發表

咁奇怪?唔通隻GAME將某D改左
唔出奇wor..啲野成日改!

喂你仲硏究到啲乜,?分享下小小啦

引用:
原帖由 圳Fantasy 於 2013-9-6 04:25 AM 發表
等我比賽完左,我先有時間去證實
好...你驗完身比份報告我地

引用:
原帖由 賴依芙 於 2013-9-6 01:50 PM 發表

唔使估了,又俾啲新資料你。
琴晚跑左兩場黃bar啱啱過到5字,即代了。
今朝結果係12分。

咁唔要得wor...變左X  

引用:
原帖由 ~爾達~ 於 2013-9-6 02:39 PM 發表
各位師兄救教..隻體力量逃馬可以點攪返做速度型
嘩..左邊果隻似好勁既追馬

引用:
原帖由 ~爾達~ 於 2013-9-6 02:49 PM 發表

其實我post錯相...個隻係夜舞第4代黎架 跑2400以上路程好屈基

但落左幾代時間跑落無咩進步(已經4代都係2隻13分馬配)

下面個張就係我真正想post既逃馬
嘩...原來係夜舞..好野wor! 我鐘意,肯定好跑得長途

追馬都好難用時間去睇實力,要打落feel 下先知...同埋有啲好野左右轉會有特佳後勁..你隻肯定好野!

引用:
原帖由 ~爾達~ 於 2013-9-6 02:49 PM 發表

其實我post錯相...個隻係夜舞第4代黎架 跑2400以上路程好屈基

但落左幾代時間跑落無咩進步(已經4代都係2隻13分馬配)

下面個張就係我真正想post既逃馬
如果上代係速度..咁我自己就會上代再配過再落代好過...咁唔洗搞咁多嘢

引用:
原帖由 ~爾達~ 於 2013-9-6 03:54 PM 發表

頭先個隻係個玩咁耐以來贏得最多g1既馬 贏左13場

不過我又唔太feel到佢左/右轉特佳喎 但直路慢打都衝得好勁...唔知係咪對手太弱

而家隻第5代出左世但出閘得5格唔知到退左會唔會變x
五格ok..應該keep 到三角..

希望你生到隻勁野,操行佢先知真正實力...佢原本係 LE 定Sr 咭?

引用:
原帖由 ~爾達~ 於 2013-9-6 04:10 PM 發表

上代係平均型.....咁即係用隻速度型逃先馬再配過
Oh..上代係平均...咁我真係唔太知點搞..我所以逃馬本身係速度型我先玩...我暫時得一隻追馬係平均型

引用:
原帖由 4xvu 於 2013-9-6 03:37 PM 發表
最簡單係等佢變平行再配速度馬,咁就慳好多符。不過我都未試過,平行>速度>體力就試過。
Haha..我真係好少搞e d野...通常唔對路我上代玩過算..我比較懶

引用:
原帖由 ~爾達~ 於 2013-9-6 04:20 PM 發表

假如真係退到x仲有無機可以推番上三角?

本身SR卡黎 第一代出世4成 到13場先爆總合
而家落左4代出世都係5成半左右 好想快D好似班高手咁一出世已經差不多到毛字
X左冇乜可能去返三角...不過其他五行會長啲..睇下你想點玩..有啲人唔太介意1x左...追馬..

加油!

引用:
原帖由 ~爾達~ 於 2013-9-6 04:24 PM 發表

係呀 唔用守護符配種好講運 個隻就係咁樣 一隻平均 一隻速度都可以變左體力型
咁速度型逃馬你跑咩路程多同會點玩法?
逃馬由一千到三千二...玩法都係同其他師兄咁打法

伸延閱讀
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→ 發新話題發佈投票

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。