琤迋Esso優惠又嚟啦

之前 D COUPON 無紅底白字印呢句GA

今次HIGHLIGHT 曬即係無得共用囉
引用:
原帖由 nicecat_629 於 2013-12-16 10:18 PM 發表
但之前有師兄講過,這句話可以唔洗理,照用得-1.8

引用:
原帖由 hkfired 於 2013-12-16 06:19 PM 發表
今日收到恆生咕Esso coupons,都係滿$400-$50,有效至28/2/2014
17-18號減$1.7,時間剛好!!!!
Ching,好似係得18號咋喎!

引用:
原帖由 benxkwan 於 2013-12-16 10:53 PM 發表

唔好意思,你啱!

引用:
原帖由 benxkwan 於 2013-12-16 22:53 發表

我收到訊息, 係由17/12 到18/12 喎

引用:
原帖由 bwwtc1 於 2013-12-16 22:46 發表
之前 D COUPON 無紅底白字印呢句GA

今次HIGHLIGHT 曬即係無得共用囉
啱, 但今次佢又無話唔可以同其他優惠共用喎. 咁紅咭折扣可能變左用得!

仲未收到。

已經好耐冇入

試過無數咁多次

係可以同-1.7一齊用

即減3.6

ゆう五代 Lexus IS

唔用得,剛剛試過,嬲到我揸車走,去左中石化入300,每升減2.5

回覆 24# 的帖子

咁擺入佢啦一於

ゆう五代 Lexus IS

上兩星期減1.8入過兩缸,真係行小左

引用:
原帖由 裕作五代 於 2013-12-17 02:19 AM 發表 咁擺入佢啦一於
香港地d油站職員係咁,其實中石化都唔好得好多,都係西口西面,不過都好過老虎仔d職員,特價日入油,好似殺左佢老豆咁,問多2句就腰心腰肺

引用:
原帖由 GJ225 於 2013-12-16 11:04 PM 發表

我收到訊息, 係由17/12 到18/12 喎
我都係!

Smiles members can enjoy 2 days HK1.7/L instant petrol
discount at Esso from Dec 17, 2013 till Dec 18, 2013.
T&Cs apply.

上網不必太認真, 睇狝扣得幾多分!

引用:
原帖由 smile333 於 2013-12-17 02:08 AM 發表
唔用得,剛剛試過,嬲到我揸車走,去左中石化入300,每升減2.5
這裡早就有會員講到明唔可以連埋1.8優惠一齊用, 係你自己自作聰明聽到某些會員實牙實齒話得係都要試一舖
都唔明有咩好嬲

鄉討, 毛能區

未收到, 但星期日先打爆左.....頂....

伸延閱讀
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→ 發新話題發佈投票

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。